Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ποιος διοικητής ΔΕΚΟ δεν μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό;

Ο λόγος για τον Αρθούρο Ζερβό, ο οποίος «οδηγεί» την ΔΕΗ στην διάσπαση και την αποκρατικοποίηση σύμφωνα με όσα προβλέπει το Μνημόνιο. 


Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη θέση του για να «χτίσει» το «κοινωνικό του προφίλ» αλλά στην οικονομική διαχείριση τα αποτελέσματα που έχει να παρουσιάσει είναι φτωχά. Μόνο η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας διεκδικεί περισσότερα από 2,5 εκατ. ευρώ τα οποία η ΔΕΗ οφείλει χρόνια τώρα. 

Πρόσφατα η ΡΑΕ αποφάσισε να διεκδικήσει τα χρωστούμενα καταθέτοντας αγωγή στα διοικητικά δικαστήρια εξηγώντας ότι κάθε προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας έχει τη υποχρέωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους ανάλογα με την ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που απορρόφησαν οι πελάτες του από το Σύστημα ή από το Δίκτυο. 

Ο κ. Αρθούρος Ζερβός αγνοεί αυτή την υποχρέωση και παρά την κερδοφορία του μονοπωλίου που απολαμβάνει χρωστά στη Ρυθμιστική Αρχή περισσότερα από 2.5 εκατ. Ευρώ…

 http://www.kourdistoportocali.com/articles/21018.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ