Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ο Γκαίμπελς, ο Σύριζα και η προπαγάνδα εναντίων Ελλήνων! Οι Απαντήσεις!

Η Αναρχο-Αριστερά στην Ελλάδα συνεργάζεται μόνον με τους ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ,
που είναι η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ-ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ πτέρυγα της Τουρκίας! Και συμβαίνει αυτό διότι (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ)  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΎΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ μέσω ΜΚΟ, για Ανθελληνικούς και μόνο σκοπούς!... Κάνουν ερώτηση και συκοφαντούν τον εξαίρετο ΚΑΘΗΓΗΤΗ και ΕΛΛΗΝΑ Πολίτη κύριο Θεόδωρο Λιόλιο, και εναντίων της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής, που βασική Εκπαίδευση είναι κυρίως οι Έλληνες να μάθουν τα βασικά, - να παραδίδουν τις ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ σε συνανθρώπους τους, και για να επιβιώσουν σε μια δύσκολη κατάσταση, όπως Παράδειγμα ένας ΣΕΙΣΜΟΣ, μιά φυσική καταστροφή κ.α.

ΕΔΩ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ:


Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αναφορικά με τη δράση της αυτοαποκαλούμενης «Πατριωτικής Πολιτοφυλακής»


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ:

Η απάντηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής στα επιστημονικά σενάρια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Για άλλη μια φορά δέχτηκε επίθεση το κίνημα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος και αιτία.
Η επίθεση προήλθε από το κόμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και δεν μας κάνει καμιά απολύτως εντύπωση.
Για άλλη μια φορά θα τονίσουμε, όπως έχουμε κάνει και άλλες φορές, ότι το κίνημα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής σέβεται απόλυτα του νόμους και το σύνταγμα του κράτους .
Η εκπαίδευση μας γίνετε με νόμιμα όπλα τύπου airsoft και δεν δεχόμαστε ποτέ ανήλικα μέλη. Ο σκοπός είναι η εκπαίδευση των πολιτών και μόνο αυτό και όχι να αντικαταστήσουμε την αστυνομία και τον στρατό. Θα ήταν αστείο, παράλογο και επικίνδυνο να πιστεύαμε σε κάτι τέτοιο.
Όσο για την φράση που χρησιμοποιεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α "Ο ρατσιστικός ιδεολογικός προσανατολισμός" τους το γυρνάμε πίσω. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων!! Σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα έχουν όλοι το δικαίωμα να έχουν πολιτικές απόψεις και θέσεις. Το ίδιο κάνουμε και εμείς.
Καλό είναι λοιπόν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και η ΔΗΜ.ΑΡ. να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων, τα οποία είναι τεραστίων διαστάσεων . Επίσης κάποια στιγμή πρέπει να μάθουν να κάνουν καλύτερη έρευνα και να μάθουν να λένε αλήθειες και όχι να κατασκευάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να δημιουργήσουν κλίμα....
Δεν έχουμε καμιά σχέση και δεν γνωρίζουμε κανέναν Θεόδωρο Λιόλιο. Ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει περάσει ποτέ ούτε την πόρτα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής.
Αλήθεια... καμιά επερώτηση στην βουλή για τους "Μαύρους Πάνθηρες", που δημιουργούν γκέτο στην χώρα μας, θα κάνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και η ΔΗΜ.ΑΡ..;;


Εκ της διοικήσεως της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής

ΕΔΩ θα δειτε την ερωτηση που εκανε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αναρτήθηκε από patriotiki politofilaki


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΛΙΟΛΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ:


Μήνυση και Αγωγή κατά των Βουλευτών Χρήστου Καραγιαννίδη και Θεόδωρου Δρίτσα καταθέτει ο Καθηγητής Θεόδωρος Λιόλιος




Επειδή και η συκοφαντία έχει τα όρια της το EKEO εκφράζει δημόσια τον αποτροπιασμό του για τις άδικες επιθέσεις των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Διευθυντή του EKEO και Αν.Καθηγητή της Σχολής Ευελπίδων Δρ. Θεοδώρου Λιόλιου. Ειδικότερα, σε ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιανίδης και Θεόδωρος Δρίτσας παρουσιάζουν συκοφαντικά τον Καθηγητή ως ιδρυτικό μέλος μιας οργάνωσης που αυτοαποκαλείται «Πατριωτή Πολιτοφυλακή». 


Οι Βουλευτές αναφέρουν στην Ερώτηση τους «Ήδη από τις 30 Μαΐου του 2013 έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο που παρουσιάζει τη δράση της αυτοαποκαλούμενης «Πατριωτικής Πολιτοφυλακής». Όπως αποδεικνύεται και στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η «Πατριωτική Πολιτοφυλακή» πραγματοποιεί ασκήσεις εκπαίδευσης στρατιωτικού τύπου ενώ οι «εκπαιδευόμενοι» φορούν στολές παραλλαγής, οι οποίες μάλιστα φέρουν σύμβολα, ενώ επίσης χρησιμοποιείται οπλισμός. Μάλιστα, όπως δηλώνεται και στην ιστοσελίδα http://patriotikipolitofilaki.blogspot.gr/2013/05/blog-post_9036.html#more τμήματα της οργάνωσης λειτουργούν επίσης στη Λάρισα, στη Ρόδο και στα Ιωάννινα .
Όπως επίσης δηλώνεται στην ιστοσελίδα εκτός από την στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση που παρέχεται στο πλαίσιο των «δραστηριοτήτων» της εντάσσεται και η διοργάνωση μαθημάτων «επιμόρφωσης». Ο ρατσιστικός ιδεολογικός προσανατολισμός αλλά και συγκεκριμένα η αντιμεταναστευτική τοποθέτηση της συγκεκριμένης οργάνωσης αποτυπώνονται ευκρινώς στα δημόσια καλέσματα για συμμετοχή στις «δραστηριότητες» της πολιτοφυλακής. Επιπλέον, ως βασική αιτιολογία για την ίδρυση της οργάνωσης αναφέρεται η κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» στην οποία έχει περιέλθει σύμφωνα με τους ίδιους η χώρα και η αδυναμία της αστυνομίας να εγγυηθεί για την ασφάλεια των ελλήνων πολιτών στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.
 

Όλες αυτές οι δραστηριότητες καλύπτονται με ένα πέπλο νομιμοφάνειας, καθώς στο καταστατικό της οργάνωσης καταγράφεται ως βασικός στόχος της «η διάδοση του αθλητικού ιδεώδους» (!), αν και είναι σαφές από την δομή της και τον τρόπο λειτουργία της ότι πρόκειται για ακραία εθνικιστική παραστρατιωτικού τύπου συνομάδωση, η δράση της οποίας θυμίζει έντονα τα «τάγματα ασφαλείας».
 

Τέλος οι δύο Βουλευτές ψευδώς και συκοφαντικά καταλήγουν:

«………………Ακόμη είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ως ιδρυτικό στέλεχος της συγκεκριμένης οργάνωσης εμφανίζεται ο κ Θεόδωρος Λιόλιος του Ευαγγέλου, ο οποίος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο μάθημα «Σύγχρονη Φυσική (Ατομική−Πυρηνική Φυσική) με έμφαση στη Θεωρία Δυναμικών Ατομικής – Πυρηνικής Χαμηλών Ενεργειών στις Στρατιωτικές Εφαρμογές» στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), θέση στην οποία προήχθη μετά από «εξέλιξη» από τη θέση του Λέκτορα….»
Ο Καθηγητής Θεόδωρος Λιόλιος δήλωσε ότι «Μετά τη συκοφαντική ερωτηση των δύο Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισα να καταθεσω μήνυση και αγωγή αποζημίωσης 1.000.000 Ευρώ διότι με παρουσιάζουν ως ιδρυτικό στέλεχος οργανωσης που αυτοί αποκαλούν «…ακραία εθνικιστική παραστρατιωτικού τύπου συνομάδωση, η δράση της οποίας θυμίζει έντονα τα «τάγματα ασφαλείας»…». Αυτή την λεγόμενη «Πατριωτική Πολιτοφυλακή» ούτε τη γνωρίζω ούτε την έχω δει ποτέ ούτε γνωρίζω και κανένα μέλος της ούτε συμφωνώ με τη δράση της. Δεν έχω και δεν είχα απολύτως καμία σχέση μαζί της. Αν μάλιστα προκύψει ότι η οργάνωση αυτή έχει προβλήματα με το νόμο τότε η απόδοση της ίδρυσης της σε μένα θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για τους δύο Βουλευτές

Η παρούσα ανακοίνωση του Καθηγητή Θ. Λιόλιου αναρτήθηκε και στην Ιστοσελίδα των χιλιάδων Ευελπίδων Ελλήνων στο facebook. Ήδη υπάρχουν πλήθος κοινοποιήσεων και αναδημοσιεύεων στο facebook από πολλούς αγανακτισμένους πολίτες και ιδιαίτερα από τους χιλιάδες «Ευέλπιδες Έλληνες» που αποτελούν το δίκτυο υποστήριξης στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών που ίδρυσε ο Καθηγητής στο facebook.

Στο ΕΚΕΟ ψάξαμε και βρήκαμε τους φερόμενους σε μια ιστοσελίδα ως ιδρυτές και όπως βλέπετε καμία σχέση δεν έχουν με τον Διευθυντή του ΕΚΕΟ. Διαβάστε να δείτε εδώ αν και καμία εύθυνη δεν έχουμε για τα ονόματα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα αυτή ούτε και έχουμε άποψη περί των ιδρυτών. Δεν γνωρίζουμε αν τα ονόματα είναι αληθινά ούτε και αν αυτό είναι πράγματι το το καταστατικό τους (Έτσι γράφουν οι σοβαροί άνθρωποι και όχι ότι τους κατέβει κ. Θ.Δρίτσα και κ. Χ.Καραγιαννίδη) 


Ακολουθούν σχετικά δημοσιεύματα (με κορυφαία τα πιο πρόσφατα):



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ