Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Άρχισαν οι ένοπλες προβοκάτσιες για επέμβαση στη Συρία;

Άκρως ανησυχητική είναι η εξέλιξη που μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά
πρακτορεία, αφού το επεισόδιο που καταγράφηκε, αναδύει ενδεχομένως «οσμή» χονδροειδούς προβοκάτσιας με διακριτά κίνητρα…
Συγκεκριμένα, Ιορδανοί συνοριοφύλακες υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν επίθεση από Σύρους με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σύγκρουση, στη οποία σκοτώθηκε ένας επιτιθέμενος και τραυματίστηκαν άλλοι δύο.
Οι επιτιθέμενοι φέρονται να επιθυμούσαν να περάσουν στο έδαφος της Ιορδανίας. Το ερώτημα είναι ότι εάν εντοπίστηκαν κατά την προσπάθεια διείσδυσης στο ιορδανικό έδαφος, το λογικό ήταν να υποχωρήσουν, κάτι που δεν έπραξαν. Υπενθυμίζεται, ότι στη συνοριακή περιοχή έχουν αναπτυχθεί και αμερικανικές πέραν των ιορδανικών δυνάμεων.
Να ήταν αντικαθεστωτικοί, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν ισλαμιστές εξτρεμιστές τους οποίους φοβάται η Ιορδανία περισσότερο από οποιονδήποτε, αφού απειλούν το καθεστώς; Ποιος ξέρει; Να ήταν Σύροι που ήθελαν να περάσουν για… σαμποτάζ; Τίποτα δεν αποκλείεται, όμως η όλη αφήγηση όπως προκύπτει από τα σχετικά δημοσιεύματα κάπου δεν μας πείθει.
http://www.defence-point.gr/news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ