Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ποιός λέει ότι, η ιστορία δεν επαναλαμβάνετε; Διπλωμάτης των ΗΠΑ έφτασε στη Ντόχα για συνάντηση με τους Ταλιμπάν

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αρμόδιος για το Αφγανιστάν και το Πακιστάν,
Τζέιμς Ντόμπινς, έφτασε στην πρωτεύουσα του Κατάρ Ντόχα για μια συνάντηση με την ηγεσία του αφγανικού κινήματος «Ταλιμπάν».
 

(ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ εκπρόσωπος ΤΟ 1979: Την επομένη, προς μεσημέρι, ένας ΑΦΓΑΝΟΣ ήρθε στην αμερικανική ΠΡΕΣΒΕΙΑ. Τους οδήγησε –τον Αλεξάντερ και το βοηθό του-μ’ ένα τζίπ γεμάτο σκόνη μερικά χιλιόμετρα έξω από την Καμπούλ. Σ’ ένα αρκετά βρώμικο παλιό κτίριο οι ΗΓΕΤΕΣ των ΜΟΥΖΑΧΕΝΤΙΝ με τα συνηθισμένα γένια, τις παραδοσιακές φαρδιές φορεσιές τους και την εκκωφαντική συμπεριφορά τους, έσφιξαν το χέρι του δυνατά, δείχνοντάς του τις φιλικές τους διαθέσεις.)....

Σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένων μέσων ενημέρωσης, στη συνάντηση θα πρέπει επίσης να παραστεί ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, ο οποίος είναι επίσης στη Ντόχα για να πάρει μέρος σε συνδιάσκεψη της «Ομάδας Φίλων της Συρίας». Ωστόσο, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ διαψεύδει αυτές τις πληροφορίες.

Την Τετάρτη, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε την ελπίδα για επιτυχία της διαδικασίας συμφιλίωσης μεταξύ της αφγανικής κυβέρνησης και των Ταλιμπάν. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ