Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Τα Ευτράπελα με την Επιτροπή Διερεύνησης της 9/11....

-  Η εντολή για συγκρότηση της επιτροπής διερεύνησης δόθηκε μετά από 411 ημέρες από την κατάρρευση των πύργων !!
-  Επικεφαλής της έρευνας, ως εγγυητής φερεγγυότητας και αντικειμενικότητας, ετέθη ο γνωστός Κίσινγκερ, 
αλλά μετά αντικαταστάθηκε, καθώς διέρρευσε ότι ήταν ο νομικός σύμβουλος του μεγάλου κακού με τη γενειάδα. (Μπίν Λάντεν);



-  Το αρχικό κονδύλι για την επιτροπή που θα ερευνούσε τα γεγονότα ήταν κατά πολύ μικρότερο απ αυτό που διατέθηκε για την εξιχνίαση της κηλίδας σπέρματος στο φόρεμα της γραμματέα του πρώην προέδρου.

-  Η εντολή στην επιτροπή ήταν να εξετάσει πώς θα αποτραπεί παρόμοια επίθεση στο μέλλον, όχι να διερευνήσει ποιοι ενέχοντο.
Σύμφωνα με τους δύο προέδρους της επιτροπής «η επιτροπή συστάθηκε για να αποτύχει». Η εντολή που τους δόθηκε ήταν να μην προχωρήσουν  σε βάθος.
Παραδέχθηκαν ότι τους είχε απαγορευθεί η πρόσβαση σε βασικούς μάρτυρες, κάποια μέλη της αποχώρησαν λέγοντας ότι η επιτροπή αποτελούσε συγκάλυψη.
Είναι σήμερα γνωστό ότι στελέχη της NORAD, του FBI και της CIA είπαν όλοι ψέματα ή παραπλάνησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την αλήθεια χωρίς καμιά επίπτωση.
Πρόσφατα το 2009 βασικό μέλος της επιτροπής παραδέχθηκε ότι η επιτροπή παραπλάνησε το κοινό. ,
Ο επικεφαλής της επιτροπής δήλωσε μετά ότι η έκθεση που συνέταξαν δεν εξέφραζε την επιτροπή, βλ. http://www.salem-news.com/articles/september112009/911_truth_9-11-09.php (The 9/11 Commission Rejects own Report as Based on Government Lies)

Ολόκληρο το κείμενο
 http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2013/04/911_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ