Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Συγκρότηση τοπικών οργανώσεων ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.




Για να εξαπλωθεί τάχιστα το μήνυμα του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος, κάθε υπεύθυνος συμπολεμιστής είτε εντός είτε εκτός Ελλάδος, πρέπει να δημιουργήσει ένα τοπικό ιστολόγιο με παρουσία στο facebook, και να το συνδέσει με την κεντρική ιστοσελίδα του Κόμματος(www.ieraks.org). 



Για παράδειγμα η τοπική οργάνωση στην Πέλλα θα πάρει το όνομα ΙΕΡΑΚΣ-Πέλλας, θα δημιουργήσει ιστολόγιο με όνομα ieraks-pellas, και ένα email στο όνομα ieraks.pellas@gmail.com. To τοπικό ιστολόγιο πρέπει να περιλαμβάνει τηλέφωνα, ώρες επικοινωνίας, και τόπους συναθροίσεως. 



Κάθε τοπικό ιστολόγιο του Κόμματος αναρτά το σύμβολο και τις ιδεολογικές αρχές της Ιεράς Εθνικο-Απελευθερωτικής Κοινωνικής Συμμαχίας. 



Μετά οι συμπολεμιστές φροντίζουν να ενημερώνουν τακτικώς το ιστολόγιό τους και την κεντρική ιστοσελίδα για τις τοπικές πρωτοβουλίες και δράσεις της Ιεράς Εθνικο-Απελευθερωτικής Κοινωνικής Συμμαχίας. 





Οργανωτική επιτροπή ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.
http://iphicratisamyras.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ