Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η εξωτερική πολιτική μιάς χώρας, δεν γίνεται με ''φιγούρες και αρώματα''

Δημ. Αβραμόπουλος: Ο μόνος υπουργός (υποτίθεται είναι και ''αρμόδιος'' γιά την προβολή της Ελλάδας), που παρά τις συχνές επισκέψεις του στις ΗΠΑ (Νέα Υόρκη, Βοστώνη κ.ά.), ουδέποτε εμφανίστηκε, να πει λίγα λόγια γιά την Ελλάδα, σε αμερικάνικα ΜΜΕ, τα οποία αγνοούν την παρουσία του και ειδικά την... ύπαρξή του.
Eπίσκεψη Δ. Αβραμόπουλου σε Νέα Υόρκη και Καναδά
Ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης των ανίκανων μνημονιακών ''ΝΑΙ-ΝΑΙ-κων'', θα επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη (21-24 Φεβρουαρίου) γιά ''επαφές στον ΟΗΕ'' και τον Καναδά (Οττάβα, Μόντρεαλ, Τορόντο), 25-27.
Αξιωματούχος του American Jewish Committee (ΑJC): ''Την περασμένη δεκαετία λέγαμε ότι ο George Papandreou ήταν ο καλύτερος φίλος του Ισραήλ στην Ελλάδα. Ο κ. Αβρααμόπουλος, όμως, ξεπέρασε κι αυτόν''.
Ο υπουργός Εξωτερικών, τακτικός επισκέπτης Νέας Υόρκης και Βοστώνης (εκεί σπουδάζει ο γιός του), μπορεί να μην ασχολείται με την Ομογένεια ή να μην προβάλει την Ελλάδα σε αμερικάνικα ΜΜΕ, που αγνοούν ακόμα και την... ύπαρξή του, αλλά πάντα συναντιέται με εκπροσώπους του AJC.
Σημ.: Ο υπουργός, δεν θα ασχοληθεί με τα σκάνδαλα σπατάλης των ελληνικών προξενείων στον Καναδά και αλλού. Γι' αυτόν είναι... ''μηδαμινά και ασήμαντα''. Το ίδιο έκαναν και οι προκάτοχοί του, GAP και Ντόρα.ΚΑΛΑΜΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ