Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Νεκρός ο διοικητής της SEAL 4… ήταν επικεφαλής της SEAL 4 (η 6 είχε εμπλακεί στην εξουδετέρωση του μπιν Λάντεν)

Σχόλιο: Είναι τραγελαφικό, να ανήκεις στον καλύτερο στρατό του πλανήτη και να μην πεθαίνεις στην μάχη.... αλλά να σε δολοφονούν οι δικοί σου ανώτεροι, στο όνομα της (Εθνικής Ασφαλείας Πληροφοριών). Έτσι συμβαίνει και με τις μυστικές υπηρεσίες. Τους στέλνουν μία αποστολή και πίσω από αυτούς στέλνουν άλλους συναδέλφους τους για να του εκτελέσουν. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα δυστυχώς.

Το άρθρο : Πολύ περίεργες είναι οι συνθήκες θανάτου του διοικητή μιας από τις 8 ομάδες των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων SEAL (Sea Air Land), στην επαρχία Ουρουζγκάν του Αφγανιστάν, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, μέχρι στιγμής, να έχει αυτοκτονήσει.

Πρόκειται για τον 42χρονο Τζομπ Πράις ο οποίος σύμφωνα με όσα λέγονται δεν πέθανε σε μάχη. Ο πράις ήταν επικεφαλής της SEAL 4 (η 6 είχε εμπλακεί στην εξουδετέρωση του μπιν Λάντεν) και καταγόταν από την Πενσιλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Και από μόνο του το γεγονός ότι οι ανακοινώσεις μιλούν για «προφανή αυτοκτονία», ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει αμφιβολίες για την επίσημη εκδοχή.
Η μυστικότητα που περιβάλλει τη δράση τέτοιων ομάδων, συχνά συνεπάγεται ότι σε περίπτωση κάποιας μυστικής αποστολής που κάτι δεν πηγαίνει καλά και σημειώνονται απώλειες, ουδείς παραδέχεται ότι αυτές είναι αποτέλεσμα μιας μάχης, οπότε αυτή είναι και η υποψία στην περίπτωση του θανάτου του Πράις. Εάν αυτό είναι αλήθεια στην περίπτωση αυτή, τότε πολύ απλά η αλήθεια δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
 http://www.defence-point.gr/news/?p=65735

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ