Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η NSA στην Ελλάδα……και η εκτέλεση του γερμανού πράκτορα…


Ο Ντον Πέρκετ είχε βραχυκυκλώσει εκτός από το γραφείο και το σπίτι του πρωθυπουργού, την ελληνική βουλή, το γραφείο και το σπίτι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα Γραφεία των ΑΡΧΗΓΩΝ Στρατού, δημοσιογράφων εκδοτών κλπ.

Αργότερα και όταν λειτούργησε η αμερικανική βάση στο Άκτιο της Πρέβεζας το βραχυκύκλωμα ήταν περιττό. Ακούν και φωτογραφίζουν τα πάντα από αυτή τη βάση. Την άνοιξη του 1987 ο σταθμάρχης της CIA στην Αθήνα (επιτετραμμένος στην αμερικανική πρεσβεία) «πληροφόρησε» τον πρωθυπουργό Παπανδρέου για το βραχυκύκλωμα που προαναφέραμε. Αμέσως η ΕΥΠ τα ξήλωσε με εντολή του πρωθυπουργού.

Ο Άλαν Μπέρλιντ είναι παντρεμένος με Ελληνίδα που ονομάζεται Ελένη Γεωργαντοπούλου είναι (ήταν) και σήμερα (Νοέμβριος 1994) ειδική σύμβουλος του πρωθυπουργού Α. Παπανδρέου…

Όταν ακόμα την άνοιξη του 1987 προς το καλοκαίρι ( μετά τη ρήξη της Ελλάδας με την Τουρκία), ήρθαν πράκτορες στην Αθήνα με επικεφαλής τον Μάικλ Λεντίν να δολοφονήσουν τον Α. Παπανδρέου, ο Πέρκετ είχε προθυμοποιηθεί να δολοφονήσει ο ίδιος τον Α. Παπανδρέου με το πιστόλι που του είχε δωρίσει η ερωμένη του Κάρολ Γκραίη. (την οποία είχε δολοφονήσει ο ίδιος για να μην αποκαλύψει την συνεργασία του με την KGB).

Ο Λεντίν απαγόρευσε τη ….μονομερή αυτή ενέργεια. Θα ενεργούσαν συλλογικά.

Έτσι ο Πέρκετ αγανακτισμένος, πήγε στις 17 Μαΐου 1987 και σκότωσε τον Πέτερ Ρόφλερ, πράκτορα του σταθμού της γερμανικής BND στην ΑΘΗΝΑ….

Τώρα ένα σχόλιο για την δολοφονία του πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη….
Το πρέσβη πιθανόν να τον εκτέλεσαν από μέσα από την NSA ίσως γιατί είχε φθαρεί ή διαφθαρεί… και έτσι τελειώνουν και τον Πετρέους…αλλά για να μην τον δολοφονήσουν τον ανάγκασαν σε παραίτηση με κατηγορία της μοιχείας… Να γελάμε ή να κλαίμε; Αυτά τα ωραία συμβαίνουν εκεί μέσα στις κατακόμβες….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ