Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ο Λαμπράκης έγινε στην κυριολεξία ένας "βασιλιάς" χωρίς στέμμα.

Ο Λαμπράκης έγινε στην κυριολεξία ένας "βασιλιάς" χωρίς στέμμα. Δεν καταδεχόταν καν να τον προτείνουν για Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Προτιμούσε να διασκεδάζει με τα "ανδρείκελα" που ο ίδιος τοποθετούσε ως Προέδρους της Δημοκρατίας. Του άρεζε να "κυβερνάει" την Ελλάδα από το Μέγαρο, ανεβάζοντας και κατεβάζοντας τους Πρωθυπουργούς της. Του άρεσε να "φτιάχνει" πολιτικούς "άνδρες" και να τους απειλεί μέρα και νύχτα με καταστροφή. Όποιος διαφωνούσε με τον γιο του αρχιδωσίλογου, τον έτρωγε το μαύρο το σκοτάδι. Δεν μπορούσες να κάνεις τίποτε και σε κανέναν "χώρο", αν δεν σε συμπαθούσε ο Λαμπράκης.
Όποιος ξεπερνούσε τα όρια, απλά "πέθαινε", είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά. Όπως για παράδειγμα ο μοναδικός άνθρωπος, ο οποίος πραγματικά αντιστάθηκε σε μια πραγματική Χούντα. Ο Παναγούλης, ο οποίος "γλίτωσε" από τη Χούντα, δεν γλίτωσε από τη Μεταπολίτευση. Είχε την ατυχή έμπνευση να καταγγείλει τον "πατέρα" των συνταγματολόγων της Μεταπολίτευσης για συνεργασία με τη Χούντα και όχι μόνον …και την "πάτησε". Ο Τσάτσος ήταν "κεφάλαιο" των βενιζελικών και δεν θα τον άφηναν απροστάτευτο. Χάθηκε ο Παναγούλης και μαζί του χάθηκαν και τα στοιχεία που είχε, για να τον καταγγείλει.

…Γνωστές βενιζελικές πρακτικές …Εξοικειωμένοι με τη βία από τότε που σκότωσαν εν ψυχρώ και στη μέση του δρόμου τον Ίωνα Δραγούμη. Τα ίδια έκαναν και καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Κανένας ακόμα δεν γνωρίζει ποιος βρισκόταν πίσω από τη "17 Νοέμβρη". Μια οργάνωση, η οποία κατά "τύχη" έκανε πάντα ό,τι συνέφερε τους βενιζελικούς …Η οργάνωση αυτή, που έκανε τον Μητσοτάκη Πρωθυπουργό …Η οργάνωση του απόλυτου σχεδιασμού και της απόλυτης "επιτυχίας", η οποία αποτύγχανε μόνον όταν στόχευε βενιζελικούς στόχους …Με τους δεξιούς ποτέ δεν αποτύγχανε, ενώ με τους βενιζελικούς ποτέ δεν πέτυχε. …Προφανώς δεν γνώριζε την "τύχη" τους. Όλα τα είχαν σχεδιάσει τέλεια. Οι πρώην "αμαρτωλοί" της Κατοχής είχαν κατασκευάσει τη χουντική "κολυμπήθρα" του Σιλωάμ …Εκεί μπήκαν όλοι τους και βγήκαν "καθαροί".
Μιλάμε για "πλύσιμο", όχι αστεία. Τέτοιο "πλύσιμο", που έκανε "πεντακάθαρη" ακόμα και τη Μελίνα

…Άλλη μεγάλη μορφή της "Μεταπολίτευσης". Η Μεσσαλίνα της Κατοχής. Την έχουν κάνει και άγαλμα στην Πρωτεύουσα της Ελλάδας, όπου απουσιάζει για παράδειγμα το άγαλμα του Μεγάλου Αλέξανδρου. Έκαναν άγαλμα την πιο γνωστή "νυμφομανή" της κατοχικής Αθήνας …Έναν αστοιχείωτο τενεκέ ξεγάνωτο, η οποία έγινε διάσημη στον κόσμο με τον ρόλο που της ταίριαζε …Τον ρόλο της αρχαιότερης "εργαζόμενης" άνευ άλλων προσόντων …Η αγράμματη υπουργός, η οποία με μέσον τελείωσε το γυμνάσιο. Πάλι καλά που οι βενιζελικοί βρήκαν λίγο άδειο χώρο για την προτομή της, γιατί, αν ήταν μεγαλύτερος, θα "φύτευαν" ακόμα ένα άγαλμα του Βενιζέλου. 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ του Παναγιώτη Τραϊανού
 

Global Government και βενιζελική συμμορία... η απόλυτη Χούντα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ