Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Μεγάλη αποστολή των ΗΠΑ: κώδικος Romney

Αντρέι Σμιρνόφ***«Μεγάλη αμερικανική αποστολή είναι να φέρει το φως της αλήθειας και της δημοκρατίας σε όλο τον κόσμο». Δεν είναι η πρώτη φορά, που ακούγεται αυτό το σύνθημα προς τον «υπόλοιπο κόσμο».

Το αξίωμα αυτό συνοδεύει κάθε φορά την προεδρική εκστρατεία στις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά όμως το ρεφρέν αυτό έβαλε πολλούς σε επιφυλάκη, επειδή ένας από τους υποψηφίους για την προεδρία – ο Μιτ Ρόμνεϊ - είναι υψηλόβαθμος ιεράρχης της «Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών». Δεν αποκλείεται ότι σε περίπτωση νίκης του στις εκλογές θα κυβερνούν στις ΗΠΑ οι Μορμόνοι. Πάντως έτσι θεωρούν ορισμένοι εμπειρογνώμονες.


Οι Μορμόνοι στις ΗΠΑ παραδοσιακά υποστήριζαν, μαζί και με χρήμα, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, αλλά για πρώτη φορά ο εκπρόσωπος της «Εκκλησίας των Τελευταίων Ημερών» διεκδικεί το προεδρικό αξίωμα. Ο λόγος εδώ είναι αρκετά προφανής: μέχρι πρόσφατα, η στάση της αμερικανικής- και όχι μόνο της αμερικανικής - κοινωνίας απέναντι στους Μορμόνους, ήταν, για να πούμε ήπια, διφορούμενη.

Οι ειδικοί περιγράφουν αυτή τη θρησκεία σαν ένα σύστημα από μυστικές γνώσεις για το προ-Κολομβιανό παρελθόν της Αμερικής, η οποία είναι ανοικτή μόνο για όσους πιστεύουν σε αυτό το δόγμα. Το κύριο συμπέρασμά του είναι το εξής: θα σωθούν μόνο τα μέλη της «Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών», και οι άνθρωποι που έχουν με αυτούς συγγενική σχέση. Ιδιαίτερη σημασία εδώ έχει, βέβαια το ότι οι ΗΠΑ είναι «εκλεκτή του Θεού χώρα» μιά και η δεύτερη παρουσία θα γίνει στο Σαλτ Λέικ Σίτι, απ’ όπου ο Χριστός θα πάρει τους εκλεκτούς.

Σήμερα, υπό τον έλεγχο των Μορμόνων έχουν ήδη βρεθεί πολλές γνωστές πολυεθνικές εταιρείες και οικονομικο-βιομηχανικοί όμιλοι. Μπορούμε να πούμε ότι οι Μορμόνοι αποτελούν τον πυρήνα της ελίτ των ΗΠΑ. Οι Μορμόνοι αποτελούσαν και αποτελούν την ραχοκοκαλιά των αμερικανικών ειδικών υπηρεσιών, στρατιωτικών δομών και του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ. Δηλαδή μπορούμε να πούμε ότι σήμερα κιόλας καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εσωτερική και εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

Κάτι περισσότερο. Επειδή σύμφωνα με τους κανόνες αυτής της θρησκείας, την ώρα της Κρίσης θα σωθούν μόνο οι Μορμόνοι και όποιοι είναι συνδεδεμένοι συγγενικά με αυτούς, η «Εκκλησία» χρησιμοποιεί όλες τις γνωστές πληροφοριακές τεχνολογίες για την δημιουργία οικουμενικού γενεαλογικού δέντρου. Όπως είπε ο πρώην επικεφαλής των ρωσικών Γραφείων της Ιντερπόλ Βλαντίμιρ Οβτσίνσκι, έχουν δημιουργήσει παγκόσμια ηλεκτρονική τράπεζα δεδομένων για όλους τους ζώντες και νεκρούς Μορμόνους στον πλανήτη μας, όπου έχουν περιληφθεί και όλες οι συγγενικές σχέσεις του ανθρώπου. Πάνω στους Μορμόνους στηρίζεται τόσο το FBI, όσο και η CIA.
Εξάλλου, οι ίδιοι οι Αμερικανοί θα αποφασίσουν στις 6 Νοεμβρίου ποιός θα βρεθεί τελικά στο Οβάλ 

Γραφείο Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ODIHR). Ωστόσο ορισμένοι ειδικοί συμβουλεύουν στους πολιτικούς να προετοιμαστούν και για την «διαφώτιση αλά αμερικάνικα», που περιμένει τον κόσμο σε περίπτωση της νίκης του Ρόμνεϊ. πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ