Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Το δείπνο Βενιζέλου- Βαρδή , πριν το ταξίδι στις ΗΠΑ...!!! Ο νοών...

Σχόλιο: Όταν τα έγραφε αυτά ο Αθανάσιος Στριγάς «στα βιβλία του», ήταν συνομωσιολόγος, και έγραφαν διάφορα διάφοροι αριστεροί δημοσιοκάφροι….. Έχουν όλοι μα ΟΛΟΙ οι πολιτικοί τον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ τους … Τυχαία πηγαίνει στις ΗΠΑ; Έτσι είναι αν, έτσι πιστεύετε ότι είναι…. Εκεί θα συναντηθεί με τα αφεντικά που χρηματοδοτούν το ΠΑΣΟΚ και κυρίως τον ίδιο τον Βενιζέλο για οδηγίες που θα εφαρμόσει στο Μέλλον …. Όπως παράδειγμα τα ενεργειακά…. Ακόμα βλέπετε το ΚΑΝΑΛΙ ΜΕΓΚΑ;  Αν τον αφήσουμε εμείς… ο Νοών….!!!!!!!!!!!

Το δείπνο Βενιζέλου- Βαρδή
Δείπνο εργασίας είχαν πριν από δέκα ημέρες σε ταβέρνα της Κηφισιάς (Τηλέμαχος) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, και ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης.
Σύμφωνα με πληροφορίες των (Παραπολιτικών), οι δύο άνδρες επέλεξαν να καθήσουν στο βάθος του μαγαζιού.

Το γεγονός ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες μετά τη συνέντευξη Βενιζέλου στο ΜΕΓΑ στάθηκε αφορμή για να προκληθούν διάφορα σχόλια. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι καλά γνωρίζοντες, αν και στο τραπέζι έπεσε και το θέμα του Μεγάλου καναλιού, το κυρίως μενού της κουβέντας ήταν εντελώς διαφορετικό.
Ο Τζέφρυ με το Βαρδή, αφεντικό του ΜΕΓΚΑ.
Το αφεντικό της Μότορ Όιλ διαχρονικά έχει δείξει την εκτίμηση που τρέφει τόσο στον ίδιο τον πρόεδρο Βενιζέλο, όσο και στην οικογένεια της συζύγου του. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Βαρδής προσπάθησε να βάλει «και έβαλε» πλάτη στον Βενιζέλο.

Το δείπνο στον –Τηλέμαχο- έλαβε χώρα σε μια φάση που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρισκόταν στο μάτι του κυκλώνα με αφορμή τη ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.

Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές στα «Παραπολιτικά», ο Βενιζέλος έκρινε σκόπιμο να δει το Βαρδινογιάννη και να του ζητήσει βοήθεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πατριάρχης της μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας διαβεβαίωνε τον πρώην υπουργό ότι δεν πρόκειται να δεχθεί χτύπημα κάτω από τη μέση από τα ΜΜΕ στα οποία συμμετέχει ο ίδιος ο Βαρδής.

Εκτός από τη στήριξη Βενιζέλου, στο τραπέζι έπεσαν διάφορα ζητήματα που άπτονται των εξελίξεων την ΕΝΕΡΓΕΙΑ, αλλά και γενικότερα των ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.

Ο Βαρδής φέρεται να είπε, απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ότι είναι αναγκαιότητα να στηριχθεί η κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ και προέτρεψε τον συνομιλητή του να εισέλθει στο κυβερνητικό σχήμα…

Για να Γνωρίζετε.
Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης συνέφαγε προ ημερών πάλι με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή..

Διαγγελέας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ