Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ: Σάλος με τον δικαστή που το βράδυ αναζητά τον έρωτα ως τραβεστί !

Οι "καυτοί", hard-core, διάλογοι μεταξύ δύο δικαστών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, που κάνουν...
τον γύρο του διαδικτύου έχουν προκαλέσει σάλο στους νομικους κύκλους και αναστατωση στην ηγεσάι της Δικαιοσύνης και του αρμόδιου υπουργείου.
Όπως προκύπτει από το περιεχόμενο των διαλόγων του δικαστή και της δικαστίνας, που υπηρετούν σε μεγάλη πόλη της Πελοποννήσου, οι δύο λειτουργοί της Δικαιοσύνης έχουν περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις και εμφανίζονται να μεταμφιέζονται τα βράδια σε τραβεστί ή σε απελευθερωμένους ερωτικούς παρτενέρ που αρέσκονται σε όργια με τοπικούς δικηγόρους ! 

Το όλο θέμα έφερε στο φώς δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που αναφέρεται στους σεξουαλικούς διαλόγους του περίεργου παράνομου ζευγαριού.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δικαστής και η δικαστίνα είναι παντρεμένοι και ο πρώτος παραδέχεται ότι τα βράδια ντύνται γυναίκα και περπατά στους δρόμους αναζητώντας ερωτικούς συντρόφους.
Όσο για την δικαστίνα, φαίνεται να αποδέχεται την ερωτική ιδιαιτερότητα του συναδέλφου της, παραδεχόμενη και η ίδια τις λεσβιακές της τάσεις. Μάλιστα, εκφράζει την φαντασίωσή της για ερωτικό τρίο με την απατημένη σύζυγο και παράλληλα αποκαλύπτει τις ερωτικές της επαφές με δικηγόρο της πόλης στην οποία δικάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ