Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Δύο Τσέχοι συνελήφθησαν για κατασκοπεία στη Λήμνο



Σχόλιο: Σε αυτό το σημείο ο πλέον αρμόδιος να το σχολιάσει είναι ο Σάββας Καλεντερίδης. Το πως οι Μυστικοί πράκτορες έχουν διπλό και τριπλό ρόλο. Δηλαδή ανήκουν ταυτόχρονα σε τρείς Μυστικές υπηρεσίες, τριών χωρών με το ανάλογο τίμημα..... Επίσης ισχυρίζονται ότι εργάζονται σε μια εταιρία για ηλεκτρονικά παιχνίδια. αυτό απλά λέγεται προσομοίωση χώρων πριν από κάποια στρατιωτική ενέργεια.... Και βέβαια είναι λογικό να έχουν φωτογραφίες στρατοπέδων..!


Δύο Τσέχοι συνελήφθησαν στο Πλατύ της Λήμνου το μεσημέρι... της Κυριακής, με την κατηγορία της κατασκοπείας.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 28 και 33 ετών, συνελήφθησαν στο Πλατύ της Λήμνου, από αστυνομικούς του ΑΤ Μύρινας, καθώς σε έλεγχο που έγινε στη βιντεοκάμερα και στη φωτογραφική μηχανή που είχαν μαζί τους, βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες στρατοπέδων και άλλων στρατιωτικών εγκαταστάσεων του νησιού.

Όπως υποστήριξαν οι ίδιοι, εργάζονται για την εταιρεία Bohemia Interactive και συνέλεγαν το υλικό για να το χρησιμοποιούσαν στα γραφικά του ηλεκτρονικού παιχνιδιού «Arma 3» που διαδραματίζεται στη Λήμνο και στον Αγιο Ευστράτιο.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ