Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τουρκία: το Ισραήλ χρησιμοποιεί τον πόλεμο στη Συρία για τα δικά του συμφέροντα. Τι αναφώνησε ο ποιητής;

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέντ Νταβούτογλου επιτέθηκε ασκώντας κριτική στο Ισραήλ. Επέκρινε τα σχέδια οικοδόμησης κατοικιών για Εβραίους στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Ο Νταβούτογλου είπε: «Σε μια περίοδο, που η προσοχή της διεθνούς κοινότητας είναι επικεντρωμένη στα τεκταινόμενα στη Συρία, το Ισραήλ χρησιμοποιεί την κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί προς το συμφέρον του και
συνεχίζει αδιαλείπτως την εποικιστική του δραστηριότητα, που έρχεται σε αντίθεση με το διεθνές δίκαιο. Αυτό είναι σοβαρό λάθος και βασικό εμπόδιο στο δρόμο της ειρηνικής διαδικασίας και της επίλυσης της αραβο-ισραηλινής σύγκρουσης». Το ισραηλινό ΥΠΕΞ σχολίασε αυτήν την ομιλία δηλώνοντας ότι οι προσπάθειες να συνδεθούν τα πολυάριθμα δραματικά γεγονότα, που λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο με την οικοδομική δραστηριότητα στην Ανατολική Ιερουσαλήμ δεν έχουν κάποια πραγματική βάση.
 http://greek.ruvr.ru/2012_08_28/86483607/

 «ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ» Είναι αγγλοαμερικανικό σχέδιο που καταστρώθηκε αμέσως μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001-ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ