Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Την ΜΑΛΑΚΙΑ πολλοί αγάπησαν τον ΜΑΛΑΚΑ κανείς!.... Ρώτα τον Κίσσιγκερ για το πως έχουν τα γεγονότα!.....Έρογλου: Σας κάναμε χάρη που δεν καταλάβαμε και τη Λάρνακα!

Σχόλιο: Ρε Κίναιδε διάβασε και λίγο Ιστορία!.... Προχωρήσατε λίγο πιό περά από εκεί που είστε σήμερα, και ο ίδιος ο Κίσσιγκερ που σας βοήθησε να εισβάλλετε στην ΚΥΠΡΟ, σας υποχρέωσε να γυρίσετε εκεί που είστε σήμερα!.... Κατάλαβες τετράποδο κτήνος; ....

Ο Έκτος Στόλος ΗΠΑ, φράζει το δρόμο προς την Κύπρο, μήπως και στείλουμε ενισχύσεις από την Ελλάδα!....


Το δρόμο των προκλήσεων και της παραποίησης της ιστορίας έχει αποφασίσει να ακολουθήσει ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι οι Ελληνοκύπριοι πρέπει να οφείλουν ένα ευχαριστώ στον τουρκικό στρατό γιατί έδειξε «μεγαλοψυχία» το 1974 σταματώντας στην Αμμόχωστο, ενώ μπορούσε να καταλάβει και την πόλη της Λάρνακας!

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης σημείωσε ότι η προσπάθειά του είναι να υπάρξει συνολική επίλυση του Κυπριακού και όχι να λυθεί το θέμα της Αμμοχώστου, η οποία παραμένει νεκρή πόλη από το 1974.

«Το Βαρώσι [Αμμόχωστος]», όπως είπε, «αποτελεί μια πτυχή του εδαφικού προβλήματος και η τουρκοκυπριακή πλευρά είναι έτοιμη να συζητήσει αυτή την πτυχή, όταν ανοίξει το κεφάλαιο του εδαφικού μετά την επανέναρξη των συνομιλιών».

Ο Έργολου τάχθηκε επίσης υπέρ της μόνιμης διατήρησης τουρκικών εγγυήσεων γιατί, όπως υποστήριξε, κάτι τέτοιο διασφαλίζει την ειρήνη στη Κύπρο. Τέλος, κάλεσε τον διεθνή παράγοντα να συμβάλει ώστε να καλυφθεί το μεγάλο χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ σημείωσε πως δεν αναμένει θετική συμβολή από τη νέα ελληνική κυβέρνηση.

http://www.pontos-news.gr/article/131271/erogloy-sas-kaname-hari-poy-den-katalavame-kai-ti-larnaka

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ