Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Καταλαβαίνεις τώρα, γιατί ο Τσίπρας παίζει μόνος του!......Θα πληρώνουμε φόρους για να στεγάσουμε όλους τους Τζιχαντιστές της Μέσης Ανατολής!.....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .....ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ «ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ» ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! 


Τα "αναχώματα" ...; «Ο κύριος Καμμένος, με το μόρφωμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες" λειτουργεί σαν το ανάχωμα προς τα δεξιά.

Ο άνθρωπος αυτός ξεχνώντας το παρελθόν του, Δουβλίνο 2, που το ψήφισε και έκανε την Ελλάδα χωματερή λαθρομεταναστών, ανάλαβε εργολαβικά να κλείσει τον δρόμο προς τα δεξιά ...;

Δίνει συγχωροχάρτι στην Αριστερά ελπίζοντας να πάρει το κάτι τι και από εκεί.

Όλα στην προσπάθεια να γίνει το ανάχωμα που θα εμποδίσει τους αγανακτισμένους ψηφοφόρους να πάνε αλλού.

Οι Έλληνες δεν θα εξαπατηθούν ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011 (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...: ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Στα πρότυπα του «Δουβλίνο 2» Κυρώθηκε χτες στη Βουλή από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.: Μια ακόμη διμερής συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία, που ενισχύει την εφαρμογή της Συνθήκης του Δουβλίνου Νο 2, κυρώθηκε χτες στη Βουλή, με τη σύμφωνη γνώμη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Η συνθήκη προβλέπει ότι μετανάστες που επιχειρούν να μεταβούν από την Ελλάδα στη Γερμανία και συλλαμβάνονται από τις γερμανικές αρχές θα επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα και αντίστροφα, υλοποιώντας έτσι τη βασική αρχή του «Δουβλίνο 2».


Πηγή'http://apollonios.pblogs.gr/

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ