Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Πάστορας είχε «χαρέμι» από ανήλικα κορίτσια που βίαζε – Παρίστανε τον Χριστό

Ο Βίκτορ Άρντεν Μπάρναρντ (Victor Arden Barnard), Αμερικανός πάστορας, συνελήφθη την Παρασκευή από τις βραζιλιάνικες αρχές καθώς κατηγορείται για 59 σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο 53χρονος ύποπτος ήταν καταζητούμενος στη Μινεζότα, καθώς φέρεται να είναι ένοχος για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο νεαρών κοριτσιών, που ήταν μέλη της εκκλησίας του.

Ο Αμερικανός πάστορας δημιούργησε ένα λεγόμενο «στρατόπεδο ποιμνίου» στα μέσα της δεκαετίας του 1990, προκειμένου να… φέρει περισσότερους ανθρώπους κοντά στην εκκλησία. Μάλιστα, έπεισε αρκετά μέλη της κοινότητάς του να του παραδώσουν την πρωτότοκη κόρη τους για να ζήσουν μαζί του στο απομονωμένο «στρατόπεδο». Στη φωτογραφία ο «μεσσίας» με το χαρέμι του…

Μάλιστα, έπεισε αρκετά μέλη της κοινότητάς του να του παραδώσουν την πρωτότοκη κόρη τους για να ζήσουν μαζί του στο απομονωμένο «στρατόπεδο».

Ο ίδιος ισχυριζόταν πως ήταν η ενσάρκωση του Χριστού στη Γη και έπειθε τις γυναίκες πως του άνηκαν.

Στις κατηγορίες που τον βαραίνουν αναφέρεται πως μία κοπέλα κακοποιούταν σεξουαλικά από τον 53χρονο από τα 13 έως τα 22 της χρόνια, όπως και ακόμη δέκα κορίτσια που άνηκαν στην ομάδα της.

Η ίδια ισχυρίστηκε πως τη βίαζε από μία έως τρεις φορές το μήνα όλα αυτά τα χρόνια. Το 2011 ήρθε σε επαφή με μία άλλη κοπέλα που της εκμυστηρεύτηκε ότι ο Αμερικανός πάστορας τη βίαζε από τα 12 έως τα 20 της χρόνια. Έτσι αποφάσισαν να ομολογήσουν την ιστορία τους στην Αστυνομία.

Το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2014, μετά από μια διετή έρευνα, έπειτα από τους ισχυρισμούς των δύο κοριτσιών.

Ο ίδιος, μέχρι τη σύλληψή του, συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο των 15 πιο επικίνδυνων καταζητούμενων στη λίστα των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ δίνονταν 25.000 δολάρια αμοιβή σε όποιον έδινε πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη σύλληψή του. Κατηγορούνταν, επίσης, για διαφυγή, προκειμένου να αποφύγει την ποινική δίωξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ