Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Ο Χρήστος Σαρτζετάκης βόλεψε σύζυγο και κόρη στο Δημόσιο

Την 60χρονη συνταξιούχο σύζυγο του Φρόσω επέλεξε να διορίσει στο προσωπικό του γραφείο ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σαρτζετάκης.

Η κυρία Ευφροσύνη Αργυρίου-Σαρτζετάκη, αφού συνταξιοδοτήθηκε από το Δημόσιο τον Δεκέμβριο του 2007 πληροφορήθηκε μέσα σε λίγες μέρες το διορισμό της και πάλι στο Δημόσιο και μάλιστα ως υπάλληλος στο γραφείο του συζύγου της.

Με απλά λόγια η οικογένεια Σαρτζετάκη λαμβάνει πέρα από τη σύνταξη του
πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και τη σύνταξη της συζύγου του και έναν επιπλέον μισθό του δημοσίου (μισθολογικό κλιμάκιο 1ο και βαθμό Α’ της κατηγορίας ΠΕ).

Σαν να μην έφτανε αυτό η Πετρούλα Σαρτζετάκη, η κόρη του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας διορίστηκε ως μετακλητή υπάλληλος του υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών κ. Σπύρου Φλογαΐτη, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Δυστυχώς η σταδιοδρομία της ολοκληρώθηκε 20 μέρες μετά, αφού αμέσως μετά τις εκλογές όλοι οι υπάλληλοι που είχαν διοριστεί στο πολιτικό του γραφείο παραιτήθηκαν.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

στο ΦΕΚ 15/15-01-2008 ΥΟΔΔ, (Αριθμός βεβαίωσης ΥΔΕ στην Προεδρία  της Δημοκρατίας 58/14-01-0)

Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ