Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων!!

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η νεοσύστατη Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων έχει προγραμματίσει τις ακόλουθες εκδηλώσεις. 

Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 στην αίθουσα «Αλέξανδρος» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει την ετήσια Γενική Συνέλευση των συλλόγων- μελών της. Σε αυτήν θα λάβουν μέρος, εκτός των 45 ήδη συλλόγων-μελών της και πολλοί άλλοι σύλλογοι που βρίσκονται στο στάδιο ένταξης σε αυτήν, για να τονίσουν την ενότητα του Μακεδονικού Ελληνισμού αλλά και την αποφασιστικότητά τους να διατηρήσουν αναλλοίωτη την Μακεδονική πολιτιστική κληρονομιά τους.

Την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 στην αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στην Θεσσαλονίκη, θα διοργανώσει εκδήλωση, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, με θέμα «Η συμβολή των Μακεδόνων στην επανάσταση του 1821» με κύριο ομιλητή τον αναπληρωτή καθηγητή της φιλοσοφικής σχολής του ΑΠΘ κ.Σπυρίδωνα Σφέτα. (Αναλυτική πρόσκληση θα δημοσιευθεί σύντομα) Και οι δύο παραπάνω εκδηλώσεις αποτελούν τις μόνες μέχρι στιγμής εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με το καταστατικό της στηρίζει τις εκδηλώσεις του κάθε συλλόγου –μέλους της στο χωριό ή στην πόλη, εκεί όπου πραγματικά βιώνεται και διατηρείται η γνήσια Μακεδονική παράδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ