Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Αντί των 500 εμπειρογνωμόνων που προσφέρατε στον Βαρουφάκη, (μίστερ ανάπηρε!).........

Να μας στείλετε κύριε Σόιμπλε τον Χριστοφοράκο και τον Σίκατσεκ της Ζήμενς, που είναι εξπέρ κατά της... διαφθοράς και ξέρουν να λαδώνουν...

Και προστάτης της Ζήμενς ο Σόιμπλε, που υποτίθεται ότι είναι τόσο δίκαιος και έντιμος, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Και είναι τόσο σκληρός πολέμιος της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής, που προσφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Βαρουφάκη να βοηθήσει την Ελλάδα στον αγώνα κατά της διαφθοράς στέλνοντάς μας ένα... σύνταγμα από 500 ειδικούς εμπειρογνώμονες.

Έχετε, όμως, πολύ ικανότερους και πάρα πολύ πετυχημένους, που εξελίχθηκαν σε εξπέρ στο κλέψιμο και στο λάδωμα. Θα προτιμούσαμε να μας στείλετε αυτούς, οι οποίοι έχουν αποδείξει στην πράξη ότι αξίζουν χίλιες φορές περισσότερο από τους 500. Εννοούμε, αγαπητέ κύριε Σόιμπλε, τους προστατευόμενούς σας, τον... εντιμότατο κ. Χριστοφοράκο και τον άλλο λεβέντη σας, τον Σίκατσεκ, τα μακριά χέρια της Ζήμενς σας, που μοίραζαν τις μίζες (κουζίνες, τηλεοράσεις, υπολογιστές, μέχρι και λεμονοστύφτες) σε υπουργούς - πρώτα ονόματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Και έχουν τόσο υψηλές προσβάσεις στην καγκελαρία σας, που τους αρπάξατε και τους δύο πριν τους συλλάβει ο Εισαγγελέας. Το ότι παρά τα επανειλημμένα αιτήματα των ελληνικών δικαστικών αρχών αρνείστε να τους εκδώσετε στην Ελλάδα, όχι μόνο για να δικαστούν αλλά και για να δώσουν τον κατάλογο με τα ονόματα των πολιτικών και των δημοσιογράφων που τους έστελναν το αντίτιμο για τις... δουλειές που έδιναν στη Ζήμενς, η οποία από τη δεκαετία του '60 αρμέγει τη χώρα μας, δείχνει ότι φοβάστε μη μιλήσουν και για τους Γερμανούς που εμπλέκονται στις μίζες.

Οι δεσμοί της κυβέρνησης της Γερμανίας είναι τόσο στενοί με τη μαμά Ζήμενς, που ο Σόιμπλε δεν τόλμησε να απαντήσει στην καυτή ερώτηση του δημοσιογράφου του Mega και της «Εφημερίδας των Συντακτών» Παντελή Βαλασόπουλου (μπράβο για την τόλμη σας, κάτι που δεν έκαναν άλλοι ανταποκριτές), που είχε ως εξής: «Κύριε Σόιμπλε, μιλάτε συχνά για διαφθορά στην Ελλάδα. Στο 90% των περιπτώσεων διαφθοράς στην Ελλάδα εμπλέκεται μια γερμανική εταιρεία. Και αναφέρω μόνο την περίπτωση της Ζήμενς του κ. Χριστοφοράκου. Πώς το σχολιάζετε;». Αμήχανος, ο γερμανός υπερυπουργός απάντησε με το ρητό «ο καθένας πρέπει να κοιτάει τη δική του πόρτα», που ουσιαστικά ήταν -έστω και έμμεσα- ομολογία ότι οι εταιρείες τους λαδώνουν για να παίρνουν δουλειές.

Να θυμίσουμε ότι ο ισχυρός άνδρας της Ζήμενς έχει καταθέσει στη Γερμανική Δικαιοσύνη ότι η Ζήμενς λάδωσε με 100.000.000 ευρώ τα δύο κυβερνητικά κόμματα (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ). Έχει κατατεθεί επίσης από τον Χριστοφοράκο ότι έδωσε από 1.000.000 ευρώ στο ΠΑΣΟΚ (το έχει παραδεχθεί ο Τσουκάτος) και στη ΝΔ.

Επίσης, είχε γραφτεί ότι: «Η πλευρά του κ. Χριστοφοράκου απειλεί ξανά τον πολιτικό κόσμο της χώρας με τα CD στα οποία -όπως υποστηρίζει- έχει καταχωρίσει όλες τις λεπτομέρειες και τις αποδείξεις για τα «δωράκια» του προς 153 βουλευτές και 12 πρώην και νυν υπουργούς. Για την ώρα, τα στοιχεία αυτά μένουν καλά κλειδωμένα σε δύο συμβολαιογραφικά γραφεία του Μονάχου, αφήνουν να διαρρεύσει οι γερμανοί συνήγοροί του, που από την άλλη πλευρά παίζουν το παιχνίδι της βόμβας που είναι έτοιμη να απασφαλιστεί με την πρώτη «στραβή»»...

Παρόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ