Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

SYRIZA=One Way Ticket To Hell

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ


Γεωργίος Ελ. Χατζιδάκης: 

Κάποτε κάποιος είχε πει «δύο πράγματα είναι άπειρα, το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και για το Σύμπαν διατυπώνονται επιφυλάξεις». Έτσι νιώθω κάθε που ακούω ή διαβάζω θεωρίες περί του «αριστερού διαλείμματος» και πώς μετά το ΣΥΡΙΖΑ όλοι οι Έλληνες ψηφοφόροι θα σοβαρευτούν και θα επιστρέψουν σε λογικές λύσεις. Μόνο αφέλεια, άγνοια και κάποιας μορφής μεσσιανισμού δείχνουν αυτές οι δηλώσεις. Και εξηγώ γιατί: 

Α. Οι εύκολες και άπειρες μεταλλάξεις της Αριστεράς 

Το 1981 ο Σαπιανδρέας και οι ορδές πειναλέων του ΠΑΣΟΚ του ήταν αριστερά για την κοινωνία μας. Η επέλασή τους κατέστρεψε την οικονομία, διέλυσε την Παιδεία, κατάντησε την κοινωνία στο σημερινό της χάλι, ανέδειξε ότι πιο αισχρό κρυβόταν στα κατακάθια της Ελλάδος. Τώρα, όλοι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ (πρώην ΠΑΣΟΚοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία) λένε «το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν αριστερά», «η αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ», «ας δούμε κι αυτούς» και ένα σωρό άλλες βλακείες... Υπάρχουν λοιπόν δύο σενάρια: είτε ο ΣΥΡΙΖΑ, εκλεγμένος πλέον, μένει πιστός στις προκηρύξεις του (σε ποιές από όλες αλήθεια;;; έχετε καταλάβει ότι κάθε συνιστώσα υπόσχεται τα δικά της, δημιουργώντας έναν οχετό αλληλοαντικρουώμενων υποσχέσεων;;;), οπότε η χώρα οδηγείται στην απομόνωση, τον μαρασμό, την πανηγυρική έξοδο από την ευρωζώνη κλπ. είτε διαπράττει την μεγάλη κωλοτούμπα και συμπορεύεται με τη λογική της ΕΕ. Στην πρώτη περίπτωση, για τους θιασώτες του, δε θα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά «οι διεθνείς κερδοσκόποι», «τα ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων», «τα αρπακτικά των αγορών» κ.ο.κ.. Στη δεύτερη περίπτωση απλά τον απορρίπτουν ως «μη αριστερό» και μεταπηδούν στην επόμενη μετάλλαξη, π.χ. το εγκληματικό ΑΝΤΑΡΣΥΑ (πολύ πιο επικίνδυνη οργάνωση με αρχηγό το Δέλαστικ, φτυστό Κίσιντζερ και υπαρχηγό το φονιά της MARFIN Κωνσταντίνου)

Β. Το fait accompli ενός οικονομικού συμβάντος 

Αν πανικοβληθούν οι καταθέτες, όχι όλοι, αρκεί ένα μικρό ποσοστό, επέρχεται το περίφημο bank run. Πολύ απλά πάνε να αποσύρουν τις καταθέσεις, κάποιος-κάπου δε βρίσκει χρήματα, ειδοποιεί γνωστούς και φίλους, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτό γίνεται viral και «άντε γεια τραπεζικό σύστημα». Για δε τους ανεγκέφαλους που πιστεύουν ότι μπορεί να ζήσει χώρα δίχως τραπεζικό σύστημα, έχω να πω ότι οι τράπεζες λειτουργούν ως πολλαπλασιαστές χρήματος. Δίχως αυτές η κυκλοφορία θα ήταν τόσο τραγικά χαμηλή που δε θα έμενε σχεδόν καμμία εμπορική επιχείρηση, όσο για επενδύσεις... ούτε κουβέντα! Εγκυρότεροι εμού αναλυτές έχουν γράψει τόμους περί των επιπτώσεων της ανάληψης εξουσίας από μια ομάδα επικίνδυνων εγκληματιών όπως είναι η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ (δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα παιδιά των περισσοτέρων εξ’ αυτών είναι κοινοί εγκληματίες που οι, υπερήφανοι γονείς τα βάφτισαν «κοινωνικούς ακτιβιστές»). Τα κεφάλαια που οδηγούνται βίαια εκτός Ελλάδος δύσκολα επανέρχονται και μόνο όταν θα αγοράζουν «έναντι πινακίου φακής» τον μόχθο των Ελλήνων, οι εταιρίες που ξεπουλιούνται σε αιώνιους εχθρούς (τούρκους, αλβανούς ή μουσουλμάνους) δεν επιστρέφονται κ.ο.κ.

Γ. Η οργή των εξαπατημένων ή το κλείσιμο της βαλβίδας εκτόνωσης
 
Ας είμαστε όμως «αισιόδοξοι»: ο τσιπραλέξης εκλέγεται, κάνει την Κομανέντσι (κοινώς κωλοτούμπα με πολλές περιστροφές) και «λογικεύεται»... Τότε είναι που αρχίζουν τα γλέντια. Βλέπετε δεν υπάρχει χειρότερος από τον εξαπατημένο όχλο, οπότε οι τωρινοί οπαδοί του θα γίνουν οι χειρότεροι πολέμιοί του. Αυτό από μόνο του δε θα πείραζε, αν δεν ανήκαν στη μερίδα της κοινωνίας που έχει μια διεστραμμένη αντίληψη για το τι συνιστά «διαμαρτυρία». Κοινώς θα αρχίσουν οι πυρπολήσεις της Αθήνας και άλλων πόλεων, οι καταλήψεις δημόσιων κτηρίων, τα κλεισίματα δρόμων και λιμανιών και μια γενικότερη αναρχία που μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Για όσους με θεωρούν υπερβολικό, θα τονίσω ότι οι «επαναστάσεις» (του κ... εν προκειμένω..) δε γίνονται (όπως μας διδάσκει η κοινωνιολογία) όταν τα πράγματα είναι στα χειρότερά τους αλλά όταν οι αλλαγές δεν προχωρούν με τον αναμενόμενο ρυθμό. Άλλωστε, μέχρι τώρα οι δυσαρεστημένοι προσέβλεπαν στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε αυτή λειτουργούσε ως βαλβίδα εκτόνωσης. Όταν τους την κλείσει ο «αρχηγός» τους τι πιστεύετε ότι θα συμβεί; Ναι, καλά μαντέψατε η χύτρα θα εκραγεί! Με το να έχει υποσχεθεί «τα πάντα σε όλους» ο ΣΥΡΙΖΑ (και οι αμετροεπείς συνιστώσες του) πέτυχαν το περίφημο “Jack of all Aces but master of none”. Όταν όλοι θα τρέξουν για «είσπραξη των υπεσχημένων» τι θα γίνει;

Δ. Απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας 

Η μόνη υπόσχεση που σίγουρα θα τηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που θα οδηγήσει τη Φυλή μας στην εξαφάνιση: Τη νομιμοποίηση των άπειρων λαθροεισβολέων που κατακλύζουν τη χώρα. Οι λόγοι είναι πολλοί: 

1. Είναι η μόνη υπόσχεση 
για την οποία δε θα έχει αντίρρηση η ΕΕ: ούτως ή άλλως μας θέλει για απόπατο ή buffer zone, εξ άλλου και η ίδια διοικείται από έναν εσμό ψευτοαριστερών, θολοκουλτουριάρηδων κλπ. που λαχταρούν πότε θα «εμπλουτίσουν» την Ευρώπη με τους λαθροπίθηκους-επιβήτορες 

2. Του εξασφαλίζει ένα στρατό πραιτωριανών, όπως είχε ήδη κάνει το ΠΑΣΟΚ (εξ ού και το παράλογο ενδιαφέρον του Βενιζελοπόταμου για τους λάθρο) 
3. Οι ανεγκέφαλοι που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ ανήκουν σε δύο ομάδες: αυτούς που πιστεύουν ότι «η Γη ανήκει σε όλους και τα σύνορα είναι πληγές στη σάρκα της (ναι είναι εκτός ψυχιατρείου αυτά ακόμη...)» και αυτούς που πιστεύουν «δώστε τους χαρτιά να πάνε στην Ευρώπη».
Με το που θα προβεί σε μαζικές νομιμοποιήσεις λοιπόν, θα βρεθούμε αυτοδίκαια εκτός Ζώνης Σέγκεν (υπάρχει σχετική πρόβλεψη). Αποτέλεσμα: μερικές 100άδες χιλιάδες λαθροεισβολείς θα έχουν γίνει πολίτες, θα έχουν δικαίωμα ψήφου, δικαίωμα πρόσληψης σε Στρατό και Αστυνομία (ήδη κατακλύζονται από αλβανά μετά την εθνοπροδοσία Σαμαρά) κ.ο.κ. Προστιθέμενοι στους σχεδόν 1.000.000 μη-Έλληνες ψηφοφόρους (300.000 νομιμοποίησε παραμονές εκλογών του 2000 ο Άκης με τα λεφτά από τις μίζες, μαρτυρία Ζήγρα, 500.000 είναι οι Γύφτοι, οι Σκοπιανοί και οι Τούρκοι της Θράκης, άγνωστος αριθμός νομιμοποιείται από τις άπειρες συμμορίες δικολάβων που δρούν ανά την επικράτεια και πλέον έχουμε, κυρίως αλβανά 2ης γενιάς με πολιτικά δικαιώματα), θα δημιουργήσουν μια ΣΥΜΠΑΓΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΖΑ που θα καθορίζει κάθε εκλογές. 

Μην αυταπατάσθε μετά το ΣΥΡΙΖΑ μόνο δια των όπλων θα ανακτήσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2014/12/syrizaonewaytickettohell.html
http://isxys.blogspot.com/2014/12/blog-post_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ