Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Αυστραλία: Ισλαμιστές σχεδίαζαν τον αποκεφαλισμό ενός τυχαίου ανθρώπου!.....

Η Aυστραλία παίρνει τα μέτρα της

Στενή παρακολούθηση ντόπιων ομάδων εξτρεμιστών από την Αυστραλιανή Ομοσπονδιακή Αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και οι Αρχές ασφαλείας της Αυστραλίας ασκούν μια μεθοδευμένη στρατηγική προκειμένου να εμποδίσουν Μουσουλμάνους εξτρεμιστές του Σίδνεϊ να προβούν σε τρομοκρατική επίθεση στην Αυστραλία.

Καθώς η Γαλλία προσπαθεί να συνέλθει από το μακελειό της περασμένης Τετάρτης στο Παρίσι, η Αυστραλιανή Ομοσπονδιακή Αστυνομία και οι μυστικές υπηρεσίες (ΑSΙΟ) παρακολουθούν τις κινήσεις ομάδας ντόπιων δεδηλωμένων εξτρεμιστών, πεπεισμένοι ότι είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στη χώρα μας.

Η ύπαρξη της εν λόγω ομάδας έγινε γνωστή, όταν τον περασμένο Σεπτέμβρη η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στο πλαίσιο της επιχείρησης "Appleby", έκανε έφοδο στα σπίτια 15 ατόμων, μετά τη γνωστοποίηση ότι σχεδίαζαν τον αποκεφαλισμό ενός τυχαίου ατόμου.

Το τρομοκρατικό αυτό σχέδιο λέγεται ότι επινόησε και δρομολόγησε ο Mohammad Ali Baryalei, για τον οποίο οι Αρχές ασφαλείας εκτιμούν ότι σκοτώθηκε σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Συρία.

Η εντολή που έδωσε στα μέλη της οργάνωσής του ήταν να επισπεύσουν την εφαρμογή του τρομοκρατικού σχεδίου, στάθηκε η αφορμή για τη διεξαγωγή της επιχείρησης "Αppleby" η οποία θεωρήθηκε τότε η μεγαλύτερη μεγαλύτερη αντιτρομοκρατική επιχείρηση που έλαβε χώρα στην Αυστραλία.

Απαγγέλθηκαν τότε κατηγορίες εναντίον των ατόμων αυτών, στο Σίδνεϊ και το Μπρίσμπαν, οι περισσότεροι όμως από τους 15 στο Σίδνεϊ παραμένουν ελεύθεροι και η Αστυνομία εκτιμά ότι ετοιμάζονται για τρομοκρατική επίθεση.

Η αστυνομία τους παρακολουθεί κατά βήμα, προκειμένου να προφυλάξει το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ