Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΙΣ ΙΕΡΑΣ ΛΕΒΑΝ-ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΚΟΥ "ΘΕΟΥ" ΓΙΑΧΒΕ!...

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ!!ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!

Τηρούν τις εντολές του Θεού, όσες έλαβαν δια του Μωυσέως και των προφητών. Ιδού μερικές:

· Θα δανείζεις πολλά έθνη, εσύ όμως δεν θα δανειστείς από κανένα. Έτσι θα εξουσιάσεις πολλά έθνη, ενώ εσένα δεν θα σε εξουσιάσει κανείς (Δευτ. 15, . Και συναφώς: θα δανείσεις τον αδελφό σου (τον ομοεθνή), αλλά δεν θα λάβεις τόκο.
Από τον αλλοεθνή θα λαβαίνεις τόκο, για να σε ευλογήσει κύριος ο Θεός σου (Δευτ. 23, 20). Αρνείται κανείς την παγκόσμια οικονομική κυριαρχία τους με δανεισμούς και τοκογλυφίες; Εμείς είμαστε πνιγμένοι στα δημόσια και ιδιωτικά χρέη.

· Ακόμη, από τους αδελφούς σου θα αναδείξεις άρχοντα στη χώρα σου. Δεν θα βάλεις πάνω από το κεφάλι σου άνθρωπο αλλότριο, γιατί δεν είναι αδελφός σου (Δευτ. 17, 14). Εμείς θεωρούμε την ξενική καταγωγή μέγα προσόν για την ανάδειξη αρχόντων.


Για την πορεία προς τη γη Χαναάν, οι «θεϊκές» εντολές είναι:

· Σε όποια πόλη συναντήσεις, πρώτα να κάνεις προτάσεις ειρηνικής υποταγής. Οι κάτοικοί της να γίνουν εκουσίως «φορολογητοί και υπήκοοι». Εάν αρνηθούν, να πολιορκήσεις την πόλη και «κύριος ο Θεός σου» θα σου την παραδώσει. Τότε θα σκοτώσεις κάθε αρσενικό «εν φόνω μαχαίρας». Τις γυναίκες, τα ζώα, τα λάφυρα, όλα θα τα πάρεις δικά σου και θα φας τα πάντα («και φάγη πάσαν την προνομήν των εχθρών σου»). Έτσι θα κάνεις με όλες τις μακρινές πόλεις. Στις πόλεις όμως των εθνών, που ο κύριος σου δίδει για εγκατάσταση, κανένα άνθρωπο δεν θα αφήσετε ζωντανό («ου ζωγρήσετε απ' αυτών παν εμπνέον»). Θα τους εξοντώσετε τελείως όλους. Και βεβαίως, θα καταστρέψετε τα ιερά τους. Θα γκρεμίσετε τους βωμούς, θα συντρίψετε τις στήλες, θα κατακόψετε τα ιερά άλση και τα γλυπτά των θεών θα τα κατακαύσετε.

Είναι γνωστό ότι μέσα στους λαούς που είχαν να αφανίσουν δια πλήρους γενοκτονίας ήταν και οι Φιλισταίοι. Ελληνικής καταγωγής, αφορμώμενοι από την Κρήτη, είχαν αποικίσει την νότια παραλιακή λωρίδα της Χαναάν όπου ίδρυσαν τη Γάζα και άλλες πόλεις. Από αυτούς (Πελεστίμ) ονομάστηκε η χώρα Παλαιστίνη.

«Αλίμονό σας, Φιλισταίοι -γράφει ο προφήτης Σοφονίας-, εσείς που προέρχεστε από την Κρήτη και κατοικείτε κάτω στα παράλια! 

Ο Κύριος λέει εναντίον σας:

Θα σε ερημώσω, Χαναάν, χώρα των Φιλισταίων! Δεν θα σου μείνει ούτε ένας κάτοικος. Και θα γίνει η Κρήτη βοσκοτόπι για ποίμνια και μάνδρα προβάτων» (2,5).
«Θα εκτείνω το χέρι μου -γράφει ο προφήτης Ιεζεκιήλ- εναντίον των Φιλισταίων και θα εξολοθρεύσω τους Κρήτες και θα αφανίσω τους υπολοίπους, όσοι κατοικούν την παραλία» (25,16).

«Θα εξεγείρω, Ιερουσαλήμ, τα τέκνα σου εναντίον των τέκνων των Ελλήνων» (Ζαχαρίας, 9,13).

Και κάτι που διαπίστωσα τούτες τις μέρες, συντάσσοντας το παρόν σημείωμα. Η μετάφραση των εβδομήκοντα, σε ορισμένα εδάφια όπου το εβραϊκό πρωτότυπο χρησιμοποιεί τον όρο «Φιλισταίοι» αποδίδει με τους όρους «πάροικοι Κρητών» (το ανωτέρω απόσπασμα του προφ. Σοφονία) ή «Έλληνες» (προφ. Ησαΐας 9,11) κλπ.

Να πούμε ακόμη ότι οι Εβραίοι χρησιμοποιούσαν ένα είδος βιολογικού πολέμου (ο Θεός, λέει, έστελνε πριν από αυτούς σφήκες που εξαντλούσαν τους εχθρούς), ενώ πρώτος στην Ιστορία «καμικάζι» υπήρξεν ο Σαμψών («αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων» Κριταί 16,30 -το εβρ. πρωτότυπο έχει «μετά των Φιλισταίων»). Αυτός είναι άρχων και ήρωας των Εβραίων. Οι Παλαιστίνιοι είναι τρομοκράτες.

Αυτά είναι μερικά από τα καταγωγικά κείμενα των Εβραίων, τα οποία μάλλον δεν τα έγραψε ο Αριέλ Σαρόν. Και αυτά είναι τα προαιώνια οράματά τους, όσα κατά δύναμιν εκάστοτε πραγματοποιούν. Κι αυτοί δεν είναι «προοδευτικοί» να ακυρώνουν την Ιστορία και τα οράματα της φυλής τους. Δεν λέω να κηρύξομε κανένα πόλεμο. Φιλία και ειρήνη. Μάλιστα. Με ανοιχτά όμως τα μάτια. Όχι επιμόνως κλειστά απέναντι στην Ιστορία. Όχι από ένα λαό να βλέπομε ένα και μόνο άνθρωπο. Αλίμονό μας, Φιλισταίοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ