Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

«ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ»

Σεβαστοί Κύριοι & Κυρίες Δικαστές, της

ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

--------------------------------------------------

Η Αγία ημών Εκκλησία ψάλλει,

«ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ».

Κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας, τη νύχτα των εκλογών, οι αρμόδιοι πολιτικοί-υπηρεσιακοί παράγοντες, θα προβούν σε ΝΟΘΕΙΑ των εκλογικών αποτελεσμάτων, μέσω της εταιρείας των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ο τύπος, και το διαδίκτυο γράφει, «Σε Εβραϊκά Σιωνιστικά χέρια έπεσε η SINGULAR LOGIC – εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών του ΥΠ.ΕΣ. που ανακοινώνει και υπολογίζει τα εκλογικά αποτελέσματα, και καταμετρά τις ψήφους των Ελλήνων, με σκοπό να νοθεύσουν την απόφαση του Ελληνικού Λαού!!!

Όσοι πολιτικοί αρνηθούν υποταγή, απλώς δολοφονούνται.

Η Αγία ημών Εκκλησία ψάλλει,

«Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ, η αποκτείνουσα τους προφήτας, και λιθοβολούσα τους απεσταλμένους του Θεού". Βλέπετε οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι έχουν ιστορική παράδοση, και ιστορικές καταβολές στις δολοφονίες.................

Τα κόμματα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι τα ποτάμια, και τα δύο ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ & του Μπένι!

Γιαυτό σήμερα μας βομβαρδίζουν με τις ψεύτικες αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις, για να μας έχουν ψυχολογικά ενημερωμένους για τα νοθευμένα εκλογικά αποτελέσματα, ώστε να γίνουν αποδεκτά από το ευρύ αφελές κοινό.

Οι Δημοσκοπήσεις είναι έργο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Ελληνικέ Λαέ, κατοχύρωσε τα πολιτικά σου δικαιώματα, μην αφήσεις τους Μεγιστάνες Παντοκράτορες να σου τα κλέψουν!!!

Γιαυτό οι δοσμένοι πολιτικοί διεξάγουν άθλιο προεκλογικό αγώνα, γεμάτο κινδυνολογία, και με φραγή στα Εθνικά μας θέματα.

Όλα αυτά γίνονται σε συνδυασμό με τα γεγονότα της Γαλλίας, που ορισμένοι εδώ αχυράνθρωποι (πολιτικοί & Ιεράρχες), θέλουν να οικοδομήσουν ΤΕΜΕΝΟΣ στους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές, (εν τω μέσω των Αρχαίων Αθηνών), ώστε οι Ισλαμιστές να αποκεφαλίζουν πιο εύκολα τους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς. (Αρχιερείς εξέλθετε)!!

Ο Μητροπολιτικός Ναός Αθηνών δεν έχει ακόμη επισκευασθεί, και οι κοκορόμυαλοι Αρχιερείς χτίζουν ΤΕΜΕΝΟΣ, μαζί με τους αχυράνθρωπους πολιτικούς. ( Εξέλθετε Αρχιερείς, να σας θαυμάσουμε)!!!

Οι πολιτικοί-κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας,- προσφέρουν Ελληνική υπηκοότητα στους αιμοδιψείς Ισλαμιστές, και ονομάζουν αυτούς «πρόσφυγες», (τους δολοφόνους Τζιχαντιστές,) ώστε να έχουν όλα τα αγαθά και ευεργετήματα του Διεθνούς Δικαίου, για να μας σφάζουν ευκολότερον.......

Ήρθαν εδώ σαν εχθροί εισβολείς, και εμείς οι αφελείς και επιπόλαιοι, τους παρέχουμε στοργή!

Ανοιχτές οι πύλες της Ελλάδος λένε οι προδότες

πολιτικοί. Εφαρμόζουν την πολυπολιτισμική κοινωνία στην Ελλάδα όπως διετάχθησαν από το Σιωνιστή παγκόσμιο Δικτάτορα αφεντικό τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!

Τόσο ανεγκέφαλοι είναι οι πολιτικοί μας......

Πρέπει οι Γάλλοι, αλλά και όλοι οι Ευρωπαίοι, να βρούμε τους ηθικούς αυτουργούς αυτών των εγκληματιών. Ποίοι κρύβονται πίσω;;;

Οι Ισλαμιστές Τζιχαντιστές είναι τα εκτελεστικά όργανα, ποίοι όμως κρύβονται πίσω από τέτοιες τρομοκρατικές αθλιότητες και πράξεις;;;

Ποίοι τους χρηματοδοτούν;;; Ποίοι τους εξοπλίζουν;;;

Οι εκλογές είναι σκηνοθετημένα σενάρια εκλογών, για να πιστέψει ο Ελληνικός Λαός, ότι πρόκειται για τη πραγματική βούλησή του.

Στη πραγματικότητα πρόκειται για παρωδία εκλογών, αφού η παγκόσμια Δικτατορία τελικά θα εκλέξει αυτούς τους πολιτικούς που θα υλοποιούν τις ανθελληνικές αποφάσεις των.

«Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ»...................

Σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου.

Πρέπει να επέμβετε πριν είναι αργά..............

Σε ΕΣΑΣ την ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , έχει τις ελπίδες του ο Ελληνικός Λαός.

Αλλοίμονο αν διαψευσθεί.................

Με Σεβασμό
Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος
Αρθρογράφος Διαδικτύου


Υ.Γ. Για να μην μας θεωρούν αφελείς και υποσαχάριους λαούς, οι κ.κ. Κοσμοκράτορες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ