Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

ΦΑΚΕΛΛΟΣ: Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!...ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ !.....

Και γερμανοί αναρχικοί στην πυρπόληση της «Μαρφίν»

Τρεις αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταθέσει σημαντικά στοιχεία
Σκίτσο της κοπέλας που ήταν επικεφαλής θα δώσει η Αστυνομία

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ, όσο κι εντυπωσιακά, στοιχεία για την εγκληματική ενέργεια στο υποκατάστημα της «Μαρφίν», αλλά και για τα έκτροπα που συνέβησαν στη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης έχουν προκύψει από τις έρευνες της Αστυνομίας. 

Στοιχεία που έχουν προκαλέσει έντονες ανησυχίες στην ηγεσία της ΕΛΑΣ και προβληματισμό στον υπουργό Μιχ. Χρυσοχοΐδη. Σύμφωνα με πληροφορίες από μαρτυρίες και ντοκουμέντα, η Αστυνομία έχει καταλήξει στη διαπίστωση ότι συγκεκριμένο κομμάτι των διαδηλωτών σχεδίαζε εκτός από τη...
Βουλή, να καταλάβει επίσης το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και το Προεδρικό Μέγαρο. Κάτι που, αν συνέβαινε, θα προκαλούσε σοκ και θα δρομολογούσε ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές έχουν καταθέσεις μαρτύρων ότι στο μπλοκ των λεγόμενων «κουκουλοφόρων» μετείχαν αλλοδαποί. Ιδιοκτήτες παρακείμενων καταστημάτων άκουσαν δύο τουλάχιστον νεαρούς να μιλούν γερμανικά. Κάτι που ενισχύει το σενάριο ότι σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις έρχονται στη χώρα μας αναρχικοί ή εγκληματικά στοιχεία από ευρωπαϊκά κράτη. Υπενθυμίζεται ότι και στα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008 είχε καταγραφεί η παρουσία αλλοδαπών που είχαν πρωταγωνιστήσει σε βανδαλισμούς και λεηλασίες.

Ως προς τους δράστες της εγκληματικής ενέργειας που στοίχισε τη ζωή σε τρεις εργαζόμενους στην τράπεζα, η Αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις έρευνές της. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει, οι δράστες ήταν πιθανότατα τρεις, νεαρής ηλικίας, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάμερες δεν έχουν καταγράψει το πρόσωπο της κοπέλας, η οποία ωστόσο δεν το είχε καλυμμένο. 

Πάντως λέγεται ότι η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της ένα κρίσιμο στοιχείο, το οποίο ελπίζει να την οδηγήσει στη σύλληψή της. Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα αποφεύγουν να διευκρινίσουν αν πρόκειται για ντοκουμέντο ή για κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, υπάρχουν τρεις αυτόπτες μάρτυρες. 

Ένας υπάλληλος τραπέζης, ένας δημόσιος υπάλληλος και ένας τρίτος που μετείχε στη διαδήλωση, χωρίς να είναι γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά του. Δεν πρέπει να αποκλειστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες η Αστυνομία να δώσει στη δημοσιότητα σκίτσο της κοπέλας, αφού ένας από τους μάρτυρες έχει κάνει λεπτομερή περιγραφή του προσώπου της.
http://www.paron.gr
Αναρτήθηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ