Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Με ανέξοδες ρητορείες δεν αντιμετωπίζεται η τρομοκρατία-Μόλυνση με υδροχλωρικό οξύ σε κόκα κόλες!..Η νέα μορφή τρομοκρατίας


Για απαράδεκτη προχειρότητα και ανέξοδες ρητορείες εκ μέρους των πολιτικών κομμάτων σε σχέση με την τρομοκρατία έκανε λόγο η Μαίρη Μπόση πολιτικός επιστήμονας, καθηγήτρια διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών μιλώντας στο ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων , αν τα κόμματα συζητούσαν επί της ουσίας το πρόβλημα της τρομοκρατίας θα είχε, αν όχι λυθεί τουλάχιστον περιοριστεί.

Παράλληλα, η κ. Μπόση μίλησε για την νέα γενιά τρομοκρατών, τα νέα «ήθη» που κουβαλούν και τις σχέσεις τους με ποινικούς κρατουμένους .

Μπαλάκι ευθυνών την ίδια ώρα μεταξύ των υπουργείων Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης με την υπόθεση απόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού και με τον εκτελεστή της 17Ν κυκλοφορεί ελεύθερος.

Από το υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρουν ότι οι αστυνομικές αρχές ήταν ενήμερες για την άδεια που επρόκειτο να πάρει ο καταδικασμένος σε έξι φορές ισόβια, ενώ, προσθέτουν ότι απεστάλη επίσημο έγγραφο δύο φορές.

Οι δέκα υπάλληλοι των φυλακών τέθηκαν σε προσωρινή αναστολή των καθηκόντων τους, καθώς φέρονται το βράδυ της βάρδιας τους, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, να επέτρεψαν τη μετακίνηση του Χριστόδουλου Ξηρού στην πτέρυγα που βρίσκονται τα μέλη των "Πυρήνων της Φωτιάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ