Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Κουκουλοφόροι Αντιεξουσιαστές


Κουκουλοφόρος Αντιεξουσιαστής -Απλός
Επαναστάτης, τρυφερός, αγωνιστής, ιδεολόγος, τα κάνει λίμπα με άποψη, στοχεύοντας τράπεζες, πολυκαταστήματα και κρατικά κτήρια. Όνειρο του η Βουλή στα κάρβουνα.
Κουκουλοφόρος Αντιεξουσιαστής -Ασφαλίτης
Άνθρωπος μέσος, οικογενειάρχης, τα κάνει όλα γιά τα παιδιά του, να μην τους λείψει τίποτε. Καλά αμοιβόμενος με το κομμάτι, σπάει περίπτερα, ψιλικατζίδικα, μικρομάγαζα, καίει μόνο από Fiat και κάτω.
Κουκουλοφόρος Αντιεξουσιαστής -Χρυσαυγίτης-Αγανακτισμένος (Πατρινός) Πολίτης
Πολυταξιδεμένος με έξοδα της ελληνικής αστυνομίας, της ασφάλειας και της ΕΥΠ. Γυρνά την Ελλάδα και σε συνεργασία με τις Αρχές επιβάλει τον Νόμο και την Τάξη. Κάτω από την κουκούλα κρύβεται ένα καλά ξυρισμένο άδειο κεφάλι. Δεν δέχεται αμοιβή πλήν των -εκτός έδρας- και τα κάνει όλα γιά την Πατρίδα, το Έθνος και την Φυλή .
Κουκουλοφόρος Αντιεξουσιαστής Μετανάστης Shopper
Ακολουθεί διακριτικά τους υπόλοιπους κουκουλοφόρους και επιδίδεται σε ανελέητο shopping therapy. Χτυπημένος και αυτός από την παγκόσμια οικονομική κρίση, βρίσκει τη μοναδική ευκαιρία γιά ...φθηνές αγορές και επι τη ευκαιρία εκδικείται και το κράτος για την καθυστέρηση της άδειας παραμονής του.
Κουκουλοφόρος Αντιεξουσιαστής Πιτσιρικάς με Χαλασμένο Κινητό
Είδε τα έκτροπα στην τηλεόραση και επειδή του είχε χαλάσει το κινητό είπε να βγει μιά βόλτα βραδάκι στα μαγαζιά μπας και πετύχει κανέναν διανυκτερεύοντα Γερμανό. Τελικά βρήκε έναν καμμένο και έκανε ντου μαζί με το μπούγιο, διάλεξε κινητό και έφυγε. Κοίταξε και γιά κανένα dvd club αλλά δεν είχαν κάψει κανένα κοντινό.
Κουκουλοφόρος Αντιεξουσιαστής Καταστηματάρχης
Καταστρέφει το μαγαζί του γιά το δεκαχίλιαρο και γιά τρίμηνη παράτα στις επιταγές. Σύνθημα του "Καλύτερα καμμένος παρά κατεστραμμένος".
Κουκουλοφόροι Αντιεξουσιαστές Emo vs Trendy
Μέσα στο γενικό μπάχαλο είπαν και αυτοί να βγούν μια βόλτα. Οι Εmo σπάνε Dolce & Gabana στο Κολωνάκι με τούς αναρχικούς , οι Trendy σπάνε Zara με τους μπάτσους.
Κουκουλοφόρος Αντιεξουσιαστής Δημοσιογράφος
Δεν του βγήκε το πλάνο και τι να στείλει στο κανάλι ? Οπότε φοράει κουκούλα ,τσακώνει την μολότωφ και ...3,2,1 και πάμε on camera .
Κουκουλοφόρος Αντιεξουσιαστής...Περίεργος
O τύπος είπε να βγεί μια βόλτα να δεί τι γίνεται και επειδή χρωστάει και κάτι κωλοδάνεια στην Eurobank..., τού πέσε και μπροστά του μια μολότωφ που δεν έσπασε, ...ε! πολύ θέλει ?

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ