Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Εβραίοι κατατάχθηκαν στο στρατό των τζιχαντιστών

Εβραίοι, μερικοί από τους οποίους έχουν ασπαστεί το Ισλάμ, μεταξύ αυτών και χίλιοι Γάλλοι
έχουν ενταχθεί στο στρατό των φανατικών τζιχαντιστών που πολεμά στη Συρία και στο Ιράκ, σύμφωνα με δηλώσεις Γάλλου κυβερνητικού εκπροσώπου στο Κανάλι 2 του Ισραήλ. 

Όπως είπε η εκπρόσωπος επικαλούμενη στοιχεία που συγκέντρωσε από την υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, φαίνεται ότι υπάρχουν πολίτες "εβραϊκής προέλευσης," ορισμένοι από τους οποίους προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ, μεταξύ εκείνων που εντάχθηκαν στον ISIS. 

Σημείωσε πάντως σύμφωνα με την εφημερίδα Haaretz, ότι πρόκειται για «μια χούφτα Εβραίων». Η αποκάλυψη έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι μια Γαλλίδα έφηβη εβραϊκής καταγωγής ήταν μεταξύ των περίπου 100 νεαρών γυναικών που έφυγαν από τη Γαλλία τον τελευταίο 1,5 χρόνο για να ενταχθούν στους τζιχαντιστές. 

Ένας Γάλλος ραβίνος είπε ότι το θέμα προκαλεί μεγάλη ανησυχία για πολλούς στην εβραϊκή κοινότητα. «Είναι αδιανόητο αν αυτό συμβαίνει," είπε στο Κανάλι 2. "Υπάρχουν πολλές φήμες που στροβιλίζονται και ελπίζουμε ότι μια επίσημη πηγή θα μας ενημερώσει», τόνισε. 

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ