Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Δ.Τ 97 Ο " Πατριωτισμός" και η " Εθνική Ενότητα" του κυρίου Σαμαρά.

40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ!.... ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!..

«Πατριωτισμό και αρραγή εθνική ενότητα» ζήτησε ο κύριος Σαμαράς κατά την ομιλία του για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ, με μοναδικό σκοπό να συσπειρώσει τους ελάχιστους εναπομείναντες οπαδούς της και να βάλει πάλι στο «μαντρί» μερικούς ακόμα καιροσκόπους πολιτικούς.

Κάπως αργά θυμήθηκε η ΝΔ τις ιδέες του πατριωτισμού και της εθνικής ενότητας, καθώς οι πράξεις της κάθε άλλο παρά υπηρετούν τις ιδέες αυτές. Με τη συναίνεσή της ο κύριος Βενιζέλος εκποίησε το όνομα της Μακεδονίας στην ολομέλεια του ΟΗΕ και η Θράκη εγκαταλείφθηκε στους τούρκους πράκτορες. Η συγκυβέρνηση δοσίλογων επιδεικνύει πλήρη αδιαφορία για τα εθνικά μας θέματα και την απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Εξ άλλου πως είναι δυνατόν ο κύριος Σαμαράς να ζητά εθνική ενότητα από έναν λαό που εξαθλίωσε με τις δραματικές μειώσεις μισθών και συντάξεων, την ανεργία, την υπέρογκη φορολογία και την αρπαγή της περιουσίας του;

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ από την ίδρυσή του, εδώ και τρία χρόνια δεν διακηρύττει απλώς τις ιδέες του πατριωτισμού και της εθνικής ενότητας, αλλά συνεχίζει να τις υπηρετεί, μαχόμενος με συνέπεια.

Καλούμε σε συστράτευση τους Έλληνες για να σταματήσουμε την συνεχιζόμενη κατάρρευση της Πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ