Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

Η Τέχνη στην Υπηρεσία της Χειραγώγησης -διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Μέθοδος και σύστημα για αλλαγή της συνείδησης!...Eίναι ο Alan Watt και μιλάει για τον καλυμμένο προγραμματισμό (Predictive Programming) που γίνεται στις ταινίες του Χόλιγουντ.

Ορίζει τον καλυμμένο προγραμματισμό ως μια λεπτοφυή μορφή ψυχολογικής προετοιμασίας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με σκοπό να εξοικειωθεί το κοινό με τις προγραμματισμένες κοινωνικές αλλαγές που πρέπει να εφαρμοστούν από τους κυβερνώντες.


Όταν εφαρμοστούν αυτές οι αλλαγές, το κοινό θα είναι ήδη εξοικειωμένο με αυτές και θα τις δεχτεί ως αποτέλεσμα εξέλιξης
Έτσι, μειώνονται οι πιθανότητες δημόσιας αντίστασης και αναταραχής.

Κατά κάποιο τρόπο, όπως αναφέρεται στο Activist Post ,
"το Χόλιγουντ είναι η μαγική ράβδος που έχει χρησιμοποιηθεί για να μαγέψει το ανυποψίαστο κοινό.

Πράγματα ή ιδέες τα οποία θα εθεωρούντο παράξενα, χυδαία, ανεπιθύμητα ή αδύνατα εγγράφονται μέσω των ταινιών στη σφαίρα της φαντασίας.

Όταν ο θεατής παρακολουθεί αυτές τις ταινίες, ο νους του αφήνεται ανοιχτός σε υποβολή και ξεκινάει η διαδικασία της προετοιμασίας.

Οι ίδιες αυτές ταινίες που έχουν σχεδιαστεί για να προγραμματίσουν τον μέσο άνθρωπο μπορούν να δώσουν στον υποψιασμένο θεατή μια καλύτερη κατανόηση αυτών που έχουν σχεδιαστεί για τα πράγματα του κόσμου."

Πολλοί έχουμε δει την ταινία Minority report.
Ήδη είναι πραγματικότητα, βλ. Minority Report’ Technology Used by Police to Predict Crimes

Αρκετές ταινίες είχαν θέμα παλιότερα τσιπάκι σε ανθρώπους.
Ήδη είναι πραγματικότητα, βλ. πρόσφατα Ισραήλ: Το ‘πάρκο αναψυχής’ της coca cola με τσιπάκι RFID. (Εναλλακτικός τίτλος: Η φάρμα των τσιπαρισμένων ζώων)

Σε αρκετές ταινίες δείχνανε να εντοπίζονται άνθρωποι και οχήματα από απόσταση.
Ήδη είναι πραγματικότητα.
Στις ΗΠΑ είναι νόμιμο κυβερνητικοί πράκτορες να βάλουν τη νύχτα κρυφά μια συσκευή GPS στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου όποιου θέλουν και να τον παρακολουθούν , βλ.http://www.time.com/time/nation/article/0,8599,2013150,00.html.

Συνέχεια βλέπουμε σε χολιγουντιανές ταινίες τη σάρωση της ίριδας ως μέσον ταυτοποίησης και παρακολούθησης των ανθρώπων.
Μια απλουστευμένη εκδοχή της εισήχθηκε στις ελληνικές τράπεζες χωρίς να διαμαρτυρηθεί σχεδόν κανείς, βλ. Η Ισότητα των Πολιτών κατά το Σύνταγμα και η Δικαστική Εξουσία .

Όπως αναφέρεται στο Big Brother: Eye-scanners being installed across one Mexican cityπιστή εφαρμογή της τεχνολογίας έτσι όπως την πρωτοείδαμε στην ταινία Minority Report έχει ήδη ξεκινήσει στην έκτη μεγαλύτερη πόλη του Μεξικού.

Η αμερικανική εταιρεία βιομετρικής τεχνολογίας Global Rainmakers ανακοίνωσε ότι άρχισε την εγκατάσταση σαρωτών ίριδας στην πόλη για τη δημιουργία της..." πιο ασφαλούς πόλης στον κόσμο ".
"Όπως λέει ο επικεφαλής της εταιρίας:"Μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια, τα πάντα, άνθρωποι, τόποι, πράγματα θα είναι συνδεδεμένα και θα εντοπίζονται [μέσω του συστήματος σάρωσης της ίριδας].

Σε πολλές ταινίες δείχνανε επιστήμονες να επεμβαίνουν σε καιρικά φαινόμενα
Ήδη είναι πραγματικότητα
Χαρακτηριστικό είναι to παρακάτω βίντεο του ίδιου του Alan Watt.

http://www.youtube.com/watch?v=mqmIadbhEGU

Όλα τα απίστευτα στις επιστημονικές ταινίες του Χόλιγουντ των περασμένων δεκαετιών είναι ήδη πραγματικότητα.

Μια ματιά σε μερικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας ( http://www.fas.org/:) το επιβεβαιώνει:

• Δίπλωμα 4,717,343 – Μέθοδος για αλλαγή της συμπεριφοράς του ανθρώπου
• Δίπλωμα 5,123,899– Μέθοδος και σύστημα για αλλαγή της συνείδησης
• Δίπλωμα 5,270,800 – Γεννήτρια υποσυνείδητων μηνυμάτων
• Δίπλωμα 4,858,612 – Συσκευή και μέθοδος για έλεγχο και αλλαγή από απόσταση των εγκεφαλικών κυμάτων
• Δίπλωμα 5,507,291 - Μέθοδος και συσκευή για πληροφορίες από απόσταση σχετικά με τη συναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου
• Δίπλωμα 5,878,155 - Μέθοδος Εξακρίβωσης της ταυτότητας του ανθρώπου κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών εμπορικών συναλλαγών
• Δίπλωμα 5,905,461 – Συσκευή δορυφορικού εντοπισμού θέσης παγκοσμίως
• Δίπλωμα 5,952,600 – Όπλο που θέτει εκτός λειτουργίας μηχανές
• Δίπλωμα 6,017,302 – Υποσυνείδητη Ακουστική Χειραγώγηση του Νευρικού συστήματος
• Δίπλωμα 6,051,594 – Τεχνολογίες πρόκλησης και διαμόρφωσης της σεξουαλικής συμπεριφοράς

Δείτε παρακάτω ένα κομμάτι τέχνης που δεν θα βρείτε σε γκαλερί και απολαύστε στην φωτογραφία επάνω ένα κομμάτι τέχνης από τη ζωή.
"You've Got a Friend" 2009 - SandFantasy

Προσθήκη 22.12.10
Στο παρακάτω ντοκιμαντέρ του Αljazeera με τίτλο:"Αυτοκρατορία" εξετάζεται η συμβιωτική σχέση μεταξύ κινηματογραφικής αυτοκρατορίας και πολεμικο΄πυ-βιομηχανικού συμπλέγματος.

http://www.youtube.com/watch?v=v66HM5ILiwk

Όπως σχολιάζεται σε σχετικό άρθρο του aljazeera.net με τίτλο: Χόλιγουντ και η πολεμική μηχανή, βλ. Hollywood and the war machine :

Ο πόλεμος είναι κόλαση, αλλά για το Χόλιγουντ είναι θεόσταλτη παρέχοντας το τέλειο δραματικό σκηνικό μέσα στο οποίο θαρραλέοι ήρωες κερδίζουν τις καρδιές και το νου των θεατών.
Το Πεντάγωνο αναγνωρίζει τη δύναμη αυτών των σελιλόιντ κατασκευασμάτων και ενθαρρύνει το Χόλιγουντ να δημιουργήσει ηρωικούς μύθους. Να ξαναγράψει την ιστορία για να την προσαρμόσει στη δική του στρατηγική και ως εργαλείο για μια σταθερή ροή πρόθυμων νεαρών πατριωτών για τους πολέμους του.

Τι κερδίζει το Χόλιγουντ απ΄αυτή τη «συμφωνία με το διάβολο»;

Την πρόσβαση σε στρατιωτικές υποδομές αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, από ελικόπτερα μέχρι αεροπλανοφόρα, που δίνουν την δυνατότητα στους κινηματογραφιστές να στήνουν θεαματικές σκηνές μάχης, οι οποίες με τη σειρά τους αποφέρουν τεράστια έσοδα.

Αυτά με την προϋπόθεση ότι δέχονται τις συμβουλές του Πενταγώνου, ακόμη και τη γραμμή της κυβέρνησης να φανεί ο στρατός των ΗΠΑ σε θετικό φως.

Πρόκειται για μια περίπτωση που η τέχνη μιμείται τη ζωή, ή για την απειλητική δύναμη της τέχνης να επηρεάζει τη ζωή και το θάνατο - και την αντίληψη του κοινού για αυτά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ