Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Με ποιους είναι ο Αδωνις; Με ποιούς μπορεί να είναι;

ΦΩΤΟΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!!Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΔΩΝΙΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΕΒΡΑΙΟ ΛΕΒΗΝ!!
Η είδηση ήρθε μέσω Σκωτίας. Ο κ. Γεωργιάδης, ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ομιλεί και για λογαριασμό των Γερμανών!



Όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα από το δημοψήφισμα που έλαβε χώρα στην Σκωτία, ανάρτησα μια σκέψη μου στο twitter, η οποία είχε ως ακολούθως:«Ουδέν κακό αμιγές καλού. Η Σκωτία θα γινόταν παράρτημα της Γερμανίας και οι Φριτς θα τους σφήνωναν στα πισινά ένα ευρώ, να!»
Και, κάπως αναπάντεχα, η πρώτη απάντηση που εδέχθην ήταν από τον βουλευτή της ΝΔ κ. Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος έγραψε το εξής: «Ως γνωστόν στο μυαλό σας για όλα πρέπει να φταίει κάπου η Γερμανία και η Μέρκελ...»
Η εύλογη απορία μου, όπως διατυπώθηκε στον διάλογο με τον κ. Γεωργιάδη ήταν: «Kι εσείς κύριε βουλευτά είστε το γραφείο τύπου των Γερμανών και απαντάτε για λογαριασμό τους;» Η απάντησή του αξίζει να γνωστοποιηθεί και στους Έλληνες που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή έχουν πρόσβαση αλλά δεν ασχολούνται με όσα γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο twitter. 

Ιδού τι είπε:...
«Ας απαντάει και κάποιος σε μία χώρα που ενώ μας έχουν δανείσει με ελάχιστο επιτόκιο δεκάδες δις εμείς τους βρίζουμε...»

Μικρές αγγελίες

Τι αποκάλυψε ο βουλευτής; Ότι απαντά για λογαριασμό των Γερμανών «που ενώ μας έχουν δανείσει με ελάχιστο επιτόκιο δεκάδες δις εμείς τους βρίζουμε...» 

Αν η ελληνική Ιστορία συνεχίσει να γράφεται στα... ελληνικά, κάποτε αυτή η άποψη του κ. Γεωργιάδη θα διδάσκεται στα σχολεία ως απολύτως αντιπροσωπευτική της κατάντιας του πολιτικού κόσμου.
Για καθαρά αρχειακούς λόγους, παρατίθεται και ο υπόλοιπος διάλογος με τον εμπροσθοφύλακα των Μνημονίων, που ξέρει ότι οι Γερμανοί μας δανείζουν με χαμηλό επιτόκιο αλλά λησμονεί ότι μας οφείλουν ακόμα το αναγκαστικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις: 
«Παν. Λιάκος: Γενναίο εκ μέρους σας. Χρήζει δημοσιότητος. Απαντάτε για λογαριασμό των Γερμανών.
Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν έχω αμφιβολία ότι θα με υβρίσετε στην έγκριτο εφημερίδα σας, συμβαίνει καιρό τώρα από το εξώφυλλο έως τις μικρές αγγελίες.
Π. Λ.: Υβρις η κριτική παράθεση των δραστηριοτήτων σας;
Α. Γ.: Θα έπρεπε όμως να έχετε πλέον καταλάβει ότι εμένα τέτοιου είδους απειλές, θα τα δημοσιεύσω, μόνον γέλιο μου προκαλούν από σας!
Π. Λ.: Ας γελά και κάποιος σε μια χώρα που πενθεί από τις απώλειες που προκάλεσε το Μνημόνιο που ψηφίσατε».
Από την εφημερίδα «δημοκρατία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ