Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Θα σχεδιάσουν στο Βερολίνο την νέα κυβέρνηση τύπου Παπαδήμου με επικεφαλής την κα Αννα Ψαρούδα Μπενάκη!

Eτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!


Με τα εγχώρια παπαγαλάκια να επιχειρούν να ντύσουν με χρυσόσκονη το ραντεβού αγωνίας του Σαμαρά με την Μέρκελ το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κουρνιαχτός που προκαλούν θα είναι εφήμερος.

Οπως και η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση του Παρισιού η οποία εξελίχθηκε σε πανωλεθρία.Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι ο λόγος της εσπευσμένης επίσκεψης Σαμαρά στο Βερολίνο δεν είναι άλλος από την απόφαση της Γερμανίδας καγκελαρίου να "θυσιάσει" τον Σαμαρά για να αποφύγει τις πρόωρες εκλογές με μια νέα κυβέρνηση τύπου Παπαδήμου!


Για την ακρίβεια η εντολή της Μέρκελ είναι να βρεθεί ο νέος Παπαδήμος ο οποίος να επιτρέπει στην ΔΗΜΑΡ να συμμετάσχει εκ νέου στην συγκυβέρνηση!

-Αντώνη εάν εσύ και ο Βενιζέλος αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε, έλα στο Βερολίνο να σχεδιάσουμε με ψυχραιμία μια νέα κυβέρνηση τύπου Παπαδήμου που θα εξαντλήσει την 4ετία. Δεν θέλω να ακούω για εκλογές...

Αυτά ειπώθηκαν σε πρόσφατη τηλεφωική συνομιλία Σαμαρά-Μέρκελ και η οποία εκ των πραγμάτων επισπεύδει ένα προγραμματισμένο ραντεβού.
Οσο για το πρόσωπο που θα μπορούσε να είναι ο "νέος Παπαδήμος" ακούγεται έντονα το όνομα της κ. Αννας Ψαρούδα Μπενάκη.

Σημειώνουμε ότι οι Γερμανοί ηγέτες έχουν μάθει να λειτουργούν κάτω από κυβερνητικά σχήματα συνασπισμού των κομμάτων τους γι΄αυτό κι αυτές οι λύσεις για την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα "δημοφιλείς" στην Ανγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σκόπελος της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας οδήγησε τον Βενιζέλο να διερευνήσει ακόμη και τις διαθέσεις του Μίκη Θεοδωράκη αλλά έφαγε πόρτα από την τελευταία μεγάλη προσωπικότητα της Ελλάδας.

Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν λάβει σαφή εντολή από την Μέρκελ να επιλέξουν το πρόσωπο που θα μπορούσε να εξασφαλίσει τους 180 ψήφους από την παρούσα Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ