Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτοκτόνησε Ιταλός παπάς όταν αποκαλύφθηκε πως βρέθηκε στο κρεβάτι με 22 χρονο Ρουμάνο

Προ ημέρων, ένας 70χρονος ιερέας από την Ούμπρια της Ιταλίας είχε καταγγείλει στην αστυνομία έναν 22χρονο Ρουμάνο....
για κλοπή, καθώς έπειτα από συνάντηση που είχε με τον νεαρό είχε εξαφανιστεί ο χρυσός σταυρός που φορούσε…

Ωστόσο, η υπόθεση της κλοπής πήρε γρήγορα ροζ αποχρώσεις, καθώς έπειτα από τις ερωτήσεις των αστυνομικών ο 70χρονος αποκάλυψε πως η γνωριμία του με τον 22χρονο ήταν κάτι παραπάνω από αυτή ενός ιερωμένου με έναν πιστό.

Σύμφωνα με την κατάθεση του ηλικιωμένου, ο νεαρός τον προσέγγισε ζητώντας του ένα πιάτο ζεστό φαγητό. Ο ιερέας δεν αρνήθηκε και όπως αναφέρει η εφημερίδα La Nazione τον κάλεσε στην κατοικία του για να του προσφέρει τροφή. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα οι δύο άνδρες κατέληξαν στο κρεβάτι.

«Μου ζήτησε λίγη τρυφερότητα. Καταλήξαμε στο κρεβάτι και αυνανιστήκαμε. Έπειτα με τράβηξε μια φωτογραφία για ενθύμιο», δήλωσε ο ιερέας στους αστυνομικούς.

Η λήψη αυτή ήταν το ισχυρό όπλο που κρατούσε ο 22χρονος στα χέρια του για να εκβιάσει τον ιερέα απειλώντας τον ότι αν δεν του έδινε 4.000 ευρώ θα δημοσίευε τη φωτογραφία. Όλα αυτά, ενώ ο νεαρός είχε ήδη καταφέρει να κλέψει έναν χρυσό σταυρό από τον 70χρονο.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Ρουμάνο, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα για να δώσει τη δική του εκδοχή στην υπόθεση.

Παρόλα αυτά, ο ιερέας ενδεχομένως να μην άντεξε στην ιδέα ότι θα έπρεπε να επανέλθει στις στιγμές που πέρασε με τον νεαρό ενώπιον του εισαγγελέα και έτσι αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ