Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Θέλετε πολιτισμό; Δείτε αυτόν που παράγει η Αριστερά στην Ελλάδα!.. Ναρκωτικά, Ληστείες, Βανδαλισμούς, Δολοφονίες-Μαρφίν, κ.α από το 1981!...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΡΦΙΝ!... 
Αυτά είναι αλληλένδετα με την κάθε κυβέρνηση!... Είναι μέρος της κοινωνικής μηχανικής, είναι επιστήμη!... Οι παρανομομετανάστες είναι και αυτοί μέρος των συνιστωσών!... 

 Επεισόδια στην πορεία για Φύσσα στο Κερατσίνι - 64 συλλήψεις

Ομάδες νεαρών προσπάθησαν να αμαυρώσουν την πορεία που διοργάνωσε η ομάδα "Δεν Ξεχνάμε" και αντιρατσιστικές οργανώσεις - Έσπασαν βιτρίνες και πέταξαν βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς που απάντησαν με χρήση χημικών - Εκαναν πλιάτσικο σε ταμεία σουπερμάρκετ - Προς στιγμήν εγκλωβίστηκε λεωφορείο γεμάτο επιβάτες ανάμεσα στα οδοφράγματα και προσπάθησαν για άλλη μια φορά να κάψουν ζωντανούς τους επιβάτες μέσα στο Λεωφορείο!.... Υπόθεση ΜΑΡΦΙΝ!... 
Το Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες που προσπαθούν να κάψουν οι αναρχοαριστεροί!...-Μετανάστες-Μυστικές υπηρεσίες!.. 

Από επεισόδια αμαυρώθηκε η πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Κερατσίνι, όπου πριν από έναν χρόνο δολοφονήθηκε ο άτυχος νέος από τον χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά. Η παρέμβαση της Αστυνομίας οδήγησε σε περισσότερες από 70 προσαγωγές και τελικώς σε 64 συλλήψεις.

Αναλυτικότερα, η πορεία διοργανώθηκε από την ομάδα «Δεν ξεχνάμε», μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε από φίλους και συγγενείς του θύματος. Η κεντρική πορεία ξεκίνησε από την οδό Παναγή Τσαλδάρη. Σωματεία, αντιρατσιστικές οργανώσεις, το ΠΑΜΕ, οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και πολλοί άλλοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Φύσσα και κατευθύνθηκαν στον Κορυδαλλό όπου άφησαν χιλιάδες μπαλόνια να πετάξουν στον ουρανό, στέλνοντας ένα ισχυρό και συμβολικό αντιφασιστικό μήνυμα.

Μάλιστα, λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία διαδηλωτές μετονόμασαν συμβολικά την οδό Παναγή Τσαλδάρη σε οδό αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, βάζοντας αυτοκόλλητα σε όλες τις πινακίδες κατά μήκος του δρόμου.

Το παρόν στην πορεία μνήμης έδωσε και ο πατέρας του 27χρονου Πακιστανού Λουκμαν Σεχζάντ φορώντας ένα πακιστανικό μαντήλι. Ο γιος του είχε δολοφονηθεί από τον Δ. Λιακόπουλο και τον Χρ. Στεργιόπουλο το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου του 2013 στα Κάτω Πετράλωνα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδες αναρχικών που συμμετείχαν στο αρχικό σώμα της πορείας, η οποία είχε προορισμό την πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στον Κορυδαλλό, αποκόπηκαν και έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων, ένα ΚΕΠ, ένα ανταλλακτήριο χρυσού αλλά και την είσοδο του δημαρχείου Κερατσινίου.

Στη συνέχεια τα επεισόδια επεκτάθηκαν με ομάδες αναρχικών να πετάνε βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς που απάντησαν με χρήση χημικών. Αποτέλεσμα ήταν η πορεία να σπάσει σε δύο κομμάτια.


Επίσης, στιγμές αγωνίας έζησαν οι περίπου 60 επιβάτες λεωφορείου της ΕΘΕΛ που εγκλωβίστηκε ανάμεσα στα οδοφράγματα με αγνώστους να σπάνε ένα από τα τζάμια του οχήματος, ενώ άγνωστοι έκαναν πλιάτσικο και σε ταμεία σουπερμάρκετ!




Τα επεισόδια ανάμεσα σε ομάδες αναρχικών και αστυνομικών συνεχίστηκαν με κλεφτοπόλεμο στα στενά της Αμφιάλης, ενώ όπως έγινε γνωστό αστυνομία προχώρησε σε περισσότερες από 70 προσαγωγές εκ των οποίων οι 64 μετατράπηκαν τελικώς σε συλλήψεις.



Όμως, επεισόδια σημειώθηκαν και στο κέντρο της Πάτρας, κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Όλα ξεκίνησαν όταν κουκουλοφόροι που βρίσκονταν στο τέλος της πορείας, άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ και πέτρες και οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης απάντησαν με χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν και στη Μυτιλήνη κατά τη διάρκεια αντιφασιστικού συλλαλητηρίου. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα φοιτητών του αντιεξουσιαστικού χώρου προσπάθησε να μπει μέσα στο κτίριο όπου βρίσκονται και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.


Συλλαλητήριο και στη Θεσσαλονίκη διοργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης από το ΣΥΡΙΖΑ την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και από αντιφασιστικές οργανώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, σχολικοί φύλακες, εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, κ.α., οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην Εγνατία οδό, μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου.

Λίγο μετά τις 19:39 πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων, στην Εγνατία, την Τσιμισκή και σε άλλους κεντρικούς δρόμους, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές αυτοκινήτων.

Αστυνομικοί σχημάτισαν οδόφραγμα με κλούβες, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Δωδεκανήσου για να αποτρέψουν τους διαδηλωτές να κινηθούν προς τα γραφεία της Ελληνικής Αυγής. Στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας σημειώθηκε μικροένταση όταν ομάδα διαδηλωτών, που βρισκόταν στο πίσω μέρος της πορείας, εκτόξευσε πέτρες και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικούς, χωρίς ωστόσο να δοθεί συνέχεια. Τελικά, η πορεία, μέσω της οδού Βενιζέλου κατέληξε στο σημείο εκκίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ