Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Σχέδιο «Ερμής» στην Κύπρο!.. Πως λειτουργούν οι μυστικοί πράκτορες!....Όταν οι Σιωνιστές παίζουν με όλες τις πλευρές και κερδίζουν πάντα!.....

Οι Αμερικανοί πράκτορες όπως οι: Σταίησυ Χωλς, Ρίτσαρντ Γουέλς, Υπ/ντής CIA Κλάϊν, Ραίη Γιούϊγκ, σε συνεννόηση με την ΧΟΥΝΤΑ της Αθήνας, ανέλαβαν και πρωτοβουλία να προστατέψουν και να συμπαρασταθούν ενεργά στον Γρίβα στην ανταρσία του κατά της κυπριακής κυβέρνησης, ενώ συνεργάζονταν ανοιχτά με Έλληνες αξιωματικούς της κυπριακής εθνοφρουράς και τροφοδοτούσαν με όπλα και χρήματα την ΕΟΚΑ Β’ .

Όμάδα επίλεκτων εκπαιδευτών βρισκόταν στο νησί με επικεφαλής τον Ταγματάρχη Νταίηβιντ Ντάφυ το περιβόητο «Ταγματάρχη Ντι» για εκπαίδευση και στήριξη σε ώρα ανάγκης της ΕΟΚΑ Β’.

Οι παραπάνω είχαν σταλεί από το ΝΑΤΟ με εντολή των ΗΠΑ ΦΥΣΙΚΆ. Οι δραστηριότητες του Γρίβα και των ενόπλων ομάδων του, στον βαθμό που δεν δημιουργούσαν νέα απειλή ελληνοτουρκικής αναμέτρησης όπως το 1964, 1967, συνέβαλαν στην υπονόμευση της δύναμης του Μακαρίου και της κυπριακής διαπραγματευτικής θέσης στις διακοινοτικές συνομιλίες.

Στους υπόλοιπους μήνες της ζωής του ο Γρίβας υποβοήθησε έμμεσα το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ «περιορισμού του Μακαρίου!....

Εδώ πρέπει να μνημονεύσω ότι στο ΣΧΕΔΙΟ «ΕΡΜΗΣ» πήρε μέρος ενεργά και ο ταγματάρχης «Νταίηβιντ Ντάφυ-ή Ντι» με την ομάδα του που έχω ήδη αναφέρει.
Έφεραν όλοι τους την ελληνική στολή εκστρατείας, στην διάρκεια των επιθέσεων.

Το 1987 ο Ταγματάρχης βρέθηκε μυστικά στον Λίβανο ενώ το 1986 τον συναντάμε στην ΤΕΧΕΡΑΝΗ σαν -ακόλουθο – της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ!.....
Σχόλιο: Σήμερα οι κυριότεροι πράκτορες καλύπτονται πίσω από τις ΜΚΟ, και τα κρατικά Πανεπιστήμια στην ΕΛΛΑΔΑ!...

Αθανάσιος Στριγάς
Οι Τυμπανιστές του Πενταγώνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ