Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Η προειδοποίηση του Jim Rogers...

Η προειδοποίηση του Jim Rogers: πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό που είναι να έρθει...Γι 'αυτό πρέπει όλοι να προετοιμαστούμε για ένα χειρότερο σοκ από το 2008.

Η σημερινή «άνοδος» της οικονομίας και του χρηματιστηρίου οφείλεται σε έναν ωκεανό νέας ρευστότητας.
Η ιδέα ότι το μόνο πράγμα που χρειάζεται για να λύσουν τα προβλήματα της οικονομίας, είναι η εκτύπωση χρήματος, είναι κατακριτέα. Όσο περισσότερο καθυστερούμε, τόσο μεγαλύτερα θα γίνονται τα προβλήματα και τόσο περισσοτερο θα πονέσουν όλοι στο τέλος.

Αν είστε άρρωστος ή έχετε προβλήματα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα και όχι τη θεραπεία των συμπτωμάτων - κανείς δεν βελτιώνεται με αυτή την λογική. Αυτό που κάνουν οι κεντρικές τράπεζες δεν έχει λειτουργήσει ποτέ σε μακροπρόθεσμη βάση, ακόμη ούτε μεσοπρόθεσμα. Όλοι μας θα πληρώσουμε ένα βαρύ τίμημα για την πολιτική των κεντρικών τραπεζών.

Οι εργαζόμενοι που έχουν αποταμειεύσει δεκαετίες ή περιμένουν την συνταξιοδότηση τους ή έχουν συνταξιοδοτηθεί, θα δουν τα λεφτά τους να καταστρέφονται επειδή δεν θα παίρνουν περισσότερο τόκο στις αποταμιεύσεις τους. Οι νεότεροι να καταστραφούν, επειδή δεν θα είναι σε θέση να αποταμειεύσουν για προβλήματα που θα βρούν μποστά τους.

Γι 'αυτό πρέπει όλοι να προετοιμαστούμε για ένα χειρότερο σοκ από το 2008. Σε περίπτωση κρίσης ρευστότητας, όπως και το 2008, καμία κεντρική τράπεζα δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα, εκτός αν λάβουν δρακόντεια μέτρα, σύμφωνα με τον Jim Rogers.

Jim Rogers: Savers Are Being Destroyed
http://www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ