Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

Τρόμος στην Γερμανία: Οι πλασματικές ποσότητες χρυσού στις ΗΠΑ! Η Γερμανία ζητάει το χρυσό που έχει στις ΗΠΑ!.


Χάος! Οι ΗΠΑ έχουν την δύναμη να κατασχέσουν τον Χρυσό άλλων χωρών που φυλάσσουν στην χώρα τους!. Αν υπάρξει κρίση στην Αμερική, ο Αμερικανός Πρόεδρος δίνει εντολή να κατάσχουν τον Χρυσό που υπάρχει στις Αμερικανικές τράπεζες!...  Ο Πρόεδρος Ρούσβελτ χρησιμοποίησε έναν νόμο του 1933, για να κλείσει τις τράπεζες και να κατάσχει το χρυσό-επομένως, ένας καινούργιος πρόεδρος που θα ερχόταν αντιμέτωπος με μία κρίση, θα μπορούσε να επιβάλλει τα ανάλογα μέτρα!... 


Ο αντισημιτισμός στη Γερμανία έχει αναζωπυρωθεί επικίνδυνα, με πολυάριθμες διαδηλώσεις εναντίον των Εβραίων, με έντονες λεκτικές καθώς επίσης με σωματικές επιθέσεις – ενώ ο πρεσβευτής του Ισραήλ αναφέρθηκε σε καταστάσεις που θυμίζουν το 1938. Την ίδια στιγμή, διάφορα ΜΜΕ της Γερμανίας φοβούνται πως οι Πολίτες έχουν ξεχάσει τι συνέβη στο παρελθόν, καθώς επίσης ότι δεν έχουν μάθει τίποτα από την ιστορία τους.

Στην ίδια χώρα, συνεχίζονται οι πιέσεις προς την κεντρική τράπεζα, με στόχο την επιστροφή του χρυσού της, ο οποίος είναι αποθηκευμένος στα θησαυροφυλάκια της Fed – ενώ θεωρούνται κακόβουλες οι δηλώσεις αμερικανών, σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση της Γερμανίας έχει σταματήσει πλέον να το ζητάει (πηγή).

Υπενθυμίζουμε πως ένας από τους λόγους, για τους οποίους ο χρυσός δεν μπορεί να τεθεί γρήγορα στη διάθεση του εκάστοτε ιδιοκτήτη του (ένας άλλος στο σενάριο του χάους), είναι η «πολλαπλή ιδιοκτησία» των «ράβδων» χρυσού που είναι αποθηκευμένοι στη Fed.

Ειδικότερα, στο σημερινό παγκόσμιο «κλασματικό τραπεζικό-νομισματικό σχήμα», μπορεί μία (δήθεν υφιστάμενη σε φυσική μορφή) «ράβδος» χρυσού, αποθηκευμένη σε μία κεντρική τράπεζα, να έχει περισσότερους από δέκα ιδιοκτήτες. Επομένως, είναι δυνατόν να εμφανιστεί στους ισολογισμούς άνω των δέκα κεντρικών τραπεζών - ως χρυσός στη φυσική του μορφή ή ως απαίτηση σε χρυσό.

Οι δύο αυτές, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους θέσεις ισολογισμού, δεν διαφοροποιούνται σε λογικά επίπεδα τις τελευταίες δεκαετίες, όπως θα έπρεπε – με αποτέλεσμα να εγγράφονται στους ισολογισμούς ανύπαρκτοι ράβδοι χρυσού, οι οποίοι ξεπερνούν πιθανότατα τους δεκάδες χιλιάδες τόνους.

Στα πλαίσια αυτά, εάν κανείς δεν διαπιστώσει με τα μάτια του την ύπαρξη τους ή εάν δεν του επιστραφούν, δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι οι δικοί του ράβδοι χρυσού, οι οποίοι είναι αποθηκευμένοι σε έναν χώρο που δεν ελέγχει, υπάρχουν πραγματικά – γεγονός που επεξηγεί τα κινήματα των Γερμανών Πολιτών, με στόχο την επιστροφή του χρυσού στη χώρα τους. 

Πόσο μάλλον σε μία εποχή που ο χρυσός είναι απαραίτητος, επειδή οι προβλέψεις για το μέλλον των νομισμάτων χωρίς αντίκρισμα είναι εξαιρετικά αρνητικές.

Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ