Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΥΠΕΞ: παιχνίδια εντυπώσεων…το ΥΠΕΞ ζήτησε συγγνώμη από το Κατάρ!... Από αυτούς που χρηματοδοτούν Ισλαμιστές Ταλιμπάν στην Ελλάδα!..

Το ΥΠΕΞ προ δεκαπενθημέρου, δια του εκπροσώπου του Κ. Κούτρα, διέψευσε στον ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟ το γεγονός ότι ο πρέσβης Ν. Πάζιος προέβη σε δηλώσεις κατά της πολιτικής του Κατάρ, σε ομάδα Αιγυπτίων πολιτικών, που επισκέφθηκε την Ελλάδα.

Αναμέναμε κατόπιν αυτού επί δυο εβδομάδες να εκδοθεί δημόσια διάψευση από την Ελληνική Πρεσβεία στο Κάιρο, μετά από εντολές προφανώς, του κέντρου, με στόχο τις εφημερίδες που δημοσίευσαν τη σχετική είδηση αλλά και, κυρίως, το αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, παρόμοια διάψευση δεν εξεδόθη ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι η διάψευση προς την πλευρά μας έγινε μόνον για λόγους εντυπώσεων καθώς ουδέν άλλο μέσον ενημέρωσης αναμετέδωσε τη σχετική είδηση στην Ελλάδα.

Πέραν αυτού, πληροφορηθήκαμε ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση του πρέσβη του Κατάρ στην Αθήνα με τον Διευθυντή Πολιτικών Υποθέσεων, πρέσβη κ. Παρασκευόπουλο. Στη διάρκεια τη συζήτησης αυτή, το ΥΠΕΞ ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός και αναφέρθηκε σε “λάθη μετάφρασης” αλλά και η πλευρά του Κατάρ, ζήτησε να μην δοθεί έκταση στην υπόθεση.

Παραμένει όμως το ζήτημα για τον ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟ, καθώς επί της ουσίας έγινε προσπάθεια να χρησιμοποιηθούμε προκειμένου να υπάρξει “διάψευση” χωρίς αυτή να γίνει ποτέ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ