Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΙΑ με νταβατζήδες-Αποκαλυπτικές συνομιλίες για δουλειές…

Γι’ αυτό και έσπευσαν να χαρακτηρίσουν αυτόφωρο κακούργημα τη χρήση προϊόντων υποκλοπής.

Φόβος και τρόμος έχει καταλάβει το κυβερνητικό προσωπικό λόγω των πληροφοριών που διοχετεύονται από βουλευτές της Χρυσής Αυγής για κασέτες με απολαυστικές συνομιλίες υπουργών, και όχι μόνο, με γνωστούς μεγαλόσχημους οικονομικούς - επιχειρηματικούς παράγοντες, γνωστούς ως «νταβατζήδες», για διάφορες δουλειές, ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Δουλειές που έχουν σχέση με παραχωρήσεις δημόσιων Οργανισμών, κατασκευές και ό,τι άλλο περιλαμβάνεται στη λίστα του ξεπουλήματος.

Αφήνουν, μάλιστα, να εννοηθεί ότι τα στοιχεία που περιέχονται στις συνομιλίες αυτές θα προκαλέσουν μεγάλες αναταράξεις και ανατροπές, αποφεύγοντας όμως να δώσουν κάτι συγκεκριμένο.

Τις πληροφορίες αυτές πρέπει να τις έχει το κυβερνητικό στρατόπεδο. Έτσι εξηγείται και η πρεμούρα για την παρεμπόδιση με κάθε τρόπο της δημοσιοποίησης βίντεο με συνομιλίες που έχουν υποκλαπεί, όπως προκύπτει από την επιστολή που έστειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας, όπου σημειώνει «τη φημολογούμενη κατοχή από μέλη της Χρυσής Αυγής (παρανόμως κτηθέντος) οπτικοακουστικού υλικού, με την παράκληση για τις δέουσες ενέργειες για την ανάδειξη της αλήθειας και την προστασία του δημόσιου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού».

Η συνέχεια ήταν η διαβίβαση από την κ. Κουτζαμάνη του φακέλου στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Παναγιώτα Φάκου, με την εντολή να διερευνηθεί αν συντρέχει τυχόν τέλεση του αδικήματος του άρθρου 157 ΠΚ, ήτοι βία ή απειλή βίας κατά βουλευτών ή αρχηγού πολιτικού κόμματος.

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από το πρωτοσέλιδο της «Αυγής», που εκφράζει τις απόψεις του, η οποία κυκλοφόρησε την περασμένη Τρίτη με την πρώτη σελίδα λευκή, στη μέση της οποίας υπήρχε ένα μονόστηλο σε κίτρινο φόντο με τίτλο «Φίμωτρο», χαρακτηρίζοντας λογοκρισία την ενέργεια της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.

Έχουν καταρρεύσει οι φυλακισμένοι

Στο μεταξύ, οι έγκλειστοι στις φυλακές του Κορυδαλλού συμπλήρωσαν έξι μήνες και η προφυλάκισή τους παρατάθηκε με βούλευμα της Εισαγγελίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι έχουν αρχίσει να καταρρέουν ψυχολογικά. Η πιθανολογούμενη, που αρκετοί τη θεωρούν βεβαία, προφυλάκιση της Ζαρούλια, συζύγου του Μιχαλολιάκου, έχει φέρει τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Είναι πολύ πεσμένος, μας έλεγαν φύλακες της πτέρυγας όπου κρατείται. Αλλά και ο Κασιδιάρης δεν είναι στα καλύτερά του, πιστεύει κι αυτός ότι λίγες είναι οι ελεύθερες μέρες που του απομένουν.

Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση, ενισχύονται οι εκτιμήσεις ότι θα αντιδράσουν με τη δημοσιοποίηση νέων βίντεο, που θα προκαλέσουν, με βάση όσα διαρρέουν, σεισμό στο πολιτικό σύστημα.

ΠΑΡΟΝ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ