Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Για δήμαρχος της Κολοπετινίτσας καλός είναι...

Όποιος είχε το κουράγιο και άντεξε να παρακολουθήσει, χωρίς να τον πάρει ο ύπνος, την παρθενική συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη, ως αρχηγού του Ποταμιού του, στη Σοφία Παπαϊωάννου στον Alpha, θα έλεγε: «Πού είσαι, Βασίλη Λεβέντη; Χίλιες φορές καλύτερος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων».

Ακούγοντας κανείς τον νέο αρχηγό, που θα θυσιαστεί κι αυτός για να μας σώσει, διαπίστωνε ότι ξεχείλιζε η αλαζονεία, η απίστευτη κενότητα θέσεων, οι οποίες είχαν την... ιδιαιτερότητα ότι αλληλοσυγκρούονταν. Τίποτε το συγκεκριμένο δεν είχε να πει, μόνο αοριστίες... Έφτασε, δε, στο σημείο να πει ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται Ένοπλες Δυνάμεις, γιατί αν η Τουρκία προκαλέσει πόλεμο θα τρέξει να μας προστατεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Όπως έγινε, Σταύρο, τη βραδιά των Ιμίων, όταν κανείς στις Βρυξέλλες δεν σήκωνε το τηλέφωνο.

Το μόνο που μάθαμε είναι τι έχει μέσα στο σακίδιό του. Στιλό, κουπόνια των 5 ευρώ για το Ποτάμι –δεν είπε αν είναι θεωρημένα από την Εφορία–, κόκκινα μπλοκ και δυο τρία τηλέφωνα. Α, να μην το ξεχάσω, με το σακίδιο θα πηγαίνει στις Συνόδους Κορυφής.

Από σκηνικό, πάντως, ήταν όλα τα λεφτά. Σε κάποια παλιά κατοικία – ίσως να ήταν η Λέσχη του Πανεπιστημίου, γωνία Ακαδημίας και Σίνα.

Τελικό συμπέρασμα; Θα ήταν ένας καλός δήμαρχος Κολοπετινίτσας... Και πολύ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ