Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Συμβούλιο κατασκευής πολιτικών: Ν. Δήμου: "Ξένοι θα χρηματοδοτήσουν το... Ποτάμι"!

Όλοι οι πολιτικοί του κόσμου, που πρόκειται να γίνουν πρωθυπουργοί ή Πρόεδροι της Δημοκρατίας στη χώρα τους, εγκρίνονται ή απορρίπτονται από την παραπάνω Επιτροπή-Συμβούλιο, που συνεδριάζει μια φορά το μήνα στο κεντρικό κτίριο της NSA, στο Φορτ Μηντ.
Αν εγκριθεί ή απορριφθεί το υπό κρίση πρόσωπο, εκεί αρχίζει η πλύση εγκεφάλου από τα μέσα ενημέρωσης. Δίδονται ΧΡΗΜΑΤΑ από τις κεντρικές τράπεζες για την δημιουργία κόμματος και Πρωθυπουργού. Ολόκληρο το άρθρο!



Η αποκάλυψη από το κανάλι "Έψιλον" και τον Γιώργο Τράγκα.

Ακούστε το στέλεχος του κόμματος "Το Ποτάμι", τον γνωστό συγγραφέα (του "κλίματος" του Α.Κορτώ κι αυτός...) να λέει απίστευτα πράγματα. Δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας...

"Θα μας χρηματοδοτήσουν ξένοι"!
O N. Δήμου αναφερόταν σε χρηματοδότηση από "κάποιους από το εξωτερικό" όχι για το κόμμα Το Ποτάμι αλλά για μια προσπάθεια που θα κάνει το κόμμα να επιμορφώσει άνεργους σε νέες τεχνολογίες και έτσι "θα δημιουργηθούν 100.000 νέες θέσεις εργασίες" όπως είπε. 

Κράτησε "μυστικό" ποιοι είναι αυτοί που θα χρηματοδοτήσουν ειδικά τον κ. Θεοδωράκη για αυτό το πρόγραμμα; Και γιατί , αφού θέλουν αυτοί οι καλοί άγνωστοι να βοηθήσουν, δεν μας βοηθούν τώρα αλλά πρέπει να περιμένουν το Ποτάμι να μας κυβερνήσει;

Όπως καταλαβαίνετε πίσω πό το Ποτάμι κρύβονται πολλά...ρυάκια, ιδού οι δηλώσεις του και το SKAI.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ