Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ράγισε και πάλι το F-35

Ρωγμές παρουσιάστηκαν εκ νέου σε όλες τις εκδόσεις του F-35, σύμφωνα με την ετήσια μελέτη του υπεύθυνου δοκιμών του Πενταγώνου.
Πριν από ένα χρόνο εντοπίστηκαν ρωγμές σε κάποιο από τα F-35A των δοκιμών, με αποτέλεσμα να καθηλωθεί ο στόλος τους. Αν και τελικά άρθηκαν οι όποιοι περιορισμοί, τελικά εντοπίστηκαν και νέες ρωγμές, τόσο στην έκδοση “Α”, στην έκδοση “Β” και την έκδοση “C”. 

Σύμφωνα με τη μελέτη, αυτές βρέθηκαν στα σημεία συγκράτησης του κινητήρα, στα σημεία ενίσχυσης της ατράκτου και στα σημεία ένωσης των πτερύγων. Στην έκδοση “C” οι ρωγμές εντοπίστηκαν στο πάτωμα του τμήματος ηλεκτρονικών και διανομής ισχύος.

Το συμπέρασμα της μελέτης είναι ότι η συνολική απόδοση του αεροσκάφους είναι “ανώριμη” και ότι η μαχητική του απόδοση είναι απαράδεκτη. Επιπλέον ανέφερε ότι, η διαθεσιμότητα του αεροσκάφους και τα μέτρα συντήρησης είναι πολύ πίσω από τους στόχους του προγράμματος, της παρούσας φάσης ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ