Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ο Πρέσβης κ. Αλεξανδρής-Βερβερίδου Μαρία-και αποκατάσταση των Τζαμιών!....

H Μαρία Βερβερίδου σπούδασε διεθνείς σχέσεις στο Πάντειο  Πανεπιστήµιο και έκανε µεταπτυχιακές σπουδές στις ∆ιεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήµιο  Bilkent της Άγκυρας (M.A. in International Relations)......
 και στις Μεσανατολικές Σπουδές στο Πανεπιστήµιο του Λονδίνου - School of Oriental and African Studies (SOAS, Μ.A. in Middle Eastern Studies). Από το 2005, εργάζεται ως εµπειρογνώµονας µε εξειδίκευση σε θέµατα  Τουρκίας στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Ο πρέσβης Αλεξανδρής με την Μαρία Βερβερίδου με τον Μουφτή Διδυμοτείχου έξω από το τέμενος Βαγιαζίτ Η είδηση όπως την αναγράφει ΤΟΥΡΚΙΚΟ σάϊτ!
«Ο Πρέσβης κ. Αλεξανδρής συναντήθηκε με τους δημάρχους Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου καθώς και με τον Μουφτή Διδυμοτείχου και με τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος.
Ο Πρέσβης κατά την παραμονή του στο Διδυμότειχο επισκέφθηκε το ιστορικό τέμενος Βαγιαζήτ, τις ιστορικές εκκλησίες και τα βυζαντινά τείχη όπου και παρακολούθησε επί τόπου τις εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης των μνημείων, ενώ ενημερώθηκε λεπτομερώς από τους υπεύθυνους για την εξέλιξη των εργασιών γενικότερα. Ο κ. Αλεξανδρής τόνισε ότι με την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης θα προβληθεί η πολιτισμική ιδιοπροσωπία της περιοχής και θα υπάρξει αναζωογόνηση στους τομείς του πολιτισμού και τουρισμού».
-Κατά τα άλλα, ο συγκεκριμένος κύριος...ασκεί την Εθνική πολιτική στη Ξάνθη και την περιοχή μας, αυτοπροβάλλεται από τον Τουρκόφωνο τύπο (με το αζημίωτο;) και μας λανσάρει πλέον και την βοηθό του κυρία Μαρία Βερβερίδου...
(Σ.Σ. Αλήθεια ο κύριος Τάσαος Δημόκας που βρίσεκται;)

Αναρτήθηκε από ΜΑΧΗΤΗΣ


Ο Πρέσβης Αλέξης Αλεξανδρής παραχώρησε δείπνο ιφτάρ

Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Πρέσβης Αλέξης Αλεξανδρής παραχώρησε δείπνο ιφτάρ

Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων Θράκης, Πρέσβης κος Αλέξης Αλεξανδρής, παραχώρησε δείπνο ιφτάρ στο ξενοδοχείο ARCADIA της Κομοτηνής, το βράδυ της Παρασκευής, 3 Αυγούστου.

Στο δείπνο ιφτάρ που παραχώρησε ο Πρέσβης, κος Αλεξανδρής, παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κος Γιώργος Καλαντζής, ο συντονιστής της Μειονοτικής Εκπαίδευσης, κος Νίκος Παπαγεωργίου, η εμπειρογνώμονας της υπηρεσίας πολιτικών υποθέσεων, Μαρία Βερβερίδου, οι θρησκευτικοί λειτουργοί των επίσημων μουφτειών Ξάνθης, Κομοτηνής και Διδυμοτείχου, οι επίσημοι μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, ο τοποτηρητής μουφτής Διδυμοτείχου, οι διαχειριστικές επιτροπές και των τριών νομών, τα μέλη και τα στελέχη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων αποφοίτων της ΕΠΑΘ, το εκπαιδευτικό προσωπικό των ιεροσπουδαστηρίων Κομοτηνής και Εχίνου, οι εκπαιδευτικοί απόφοιτοι του ιεροσπουδαστηρίου και οι απόφοιτες Θεολογίας.
Κατά το χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρέσβης, κος Αλεξανδρής στους περισσότερους από 170 παρευρισκόμενους στο δείπνο ιφτάρ, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.
www.azinlikca.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ