Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

“Αφρικανικός” πυρετός στο Πεντάγωνο! (δύο αξιωματικοί θα αναχωρήσουν για να κάνουν επιχειρήσεις αναγνώρισης στην Αφρική).

Σε απίστευτη περιπέτεια έμπλεξε η χώρα με την ιστορία της Κεντρικής Αφρικανικής Δημοκρατίας. Το ΓΕΕΘΑ που “είδε” σ΄ αυτή την αποστολή “εσωτερικό κέρδος” και παραμονή του Κωσταράκου στην θέση του Α/ΓΕΕΘΑ τουλάχιστον για ένα χρονο ακόμη προσπαθεί τώρα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα . Τα οποία έχουν ως εξής:
Ο Αβραμόπουλος όταν ειχε συναντήσει τους ρεπόρτερ του στρατιωτικού ρεπορτάζ είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα πάει Αφρική ούτε ένας στρατιωτικός...........
 Όμως ήδη ετοιμάζονται δύο αξιωματικοί να αναχωρήσουν για να κάνουν επιχειρήσεις αναγνώρισης.Τι χρειάζονται αυτές οι επιχειρήσεις; Οι Γάλλοι κάνουν το κορόϊδο και δεν στέλνουν δικά τους συστήματα επικοινωνιών. Βάζουν εμάς τους …μπατήρηδες να στείλουμε δικά μας! Αυτό σημαίνει πρώτον κόστος για την μεταφορά και δεύτερον προσωπικό που θα πάει στην Αφρική για να “στήσει” το δίκτυο επικοινωνιών αλλά και να το ελέγχει. Εκτός αν δώσουμε και τους κώδικους μας στους Γάλλους!

Πόσοι θα χρειαστούν γι΄ αυτή τη δουλειά. Οι εκτιμήσεις ξεκινούν από οκτώ άτομα και οι πιο απαισιόσοξοι ανεβάζουν πολύ τον αριθμό φθάνοντάς τον στους 30. Ο Αβραμόπουλος όμως δεν θέλει να πατήσει Αφρική ούτε ένας! Πως θα τα βολέψει τώρα το ΓΕΕΘΑ είναι ένα ερώτημα. Θα πούμε στους Γάλλους ότι δεν “βάζουμε” τις επικοινωνίες; Δύσκολο να το δεχτούν.

Αυτά γίνονται με τις επιπολαιότητες και τις βιασύνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ