Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ηχητικό ντοκουμέντο τελειώνει τον Ερντογάν…

Ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να ζητάει λεφτά από επιχειρηματία έρχεται στη δημοσιότητα δίνοντας νέες διαστάσεις στο σκάνδαλο διαφθοράς που έχει ξεσπάσει στην Τουρκία ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης δύο πρώην συμμάχων, του Τούρκου πρωθυπουργού και του ιμάμη επικεφαλής διεθνούς ισλαμικού κινήματος «Χιζμέτ» Φετουλάχ Γκιουλέν.

Πρόκειται για το πρώτο ντοκουμέντο που εμπλέκει άμεσα τον Ερντογάν σε υπόθεση διαφθοράς, καθώς μέχρι σήμερα υπήρχαν στοιχεία μόνο για υπουργούς της κυβέρνησής του.

Ο Ερντογάν στο πρώτο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται να ζητά από επιχειρηματία να στείλει χρήματα (20 με 25 χιλιάδες) στην κόρη του την Σουμεγιέ Ερντογάν που βρίσκεται στην Αμερική.

Στο δεύτερο μιλά με τον επικεφαλής δημόσιου οργανισμού στον οποία λέει να δώσει το έργο σε χαμηλότερη τιμή από την αρχική εκτίμηση, και στο τρίτο, αρκετά παλαιότερο, συνομιλεί με τον πρώην ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Μεχμέτ Αλί Ταλάτ στον οποίο λέει πως ο Ντενκτάς «έχει τελειώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ