Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΜΕΣΩ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΜΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Ή ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ !!!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Νο 2 ΤΗΣ Ο.Ε.Α. :

<< ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Νο 2 , ΝΑ ΤΕΘΕΙ Η ΦΡΑΣΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ : « ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Νο 2 , ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ » . -

ΝΕΑ , ΕΙΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΟΛΟ–ΙΩΛΚΟ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014ΒΟΛΟΣ 10/2/2014

ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠ’ΑΡΙΘΜ. 2 , ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΜΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Ή ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ!!!

ΠΡΟΘΕΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. : ΑΝΤΙ ΔΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Η Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ , ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ , ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΟΣ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ._

ΚΕΙΜΕΝΟ :

ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΚ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΣΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ. ΑΡΧΙΚΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ G3 ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΝΝΗΣ, ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΟΝΤΥΤΕΡΗ ΚΑΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΧΥΤΕΡΟ ΤΟΙΧΩΜΑ. ΓΙΑ ΔΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ PECHENEG ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ HK-11 ΚΑΙ MG-3 ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΗ ΑΠΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΚΡΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ FN, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΤΟΙΧΩΜΑ ΚΑΝΝΗΣ ΟΠΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΝΗΣ.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ Μ-16 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ:
ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ 5,56 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΗ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΓΕΙ ΣΕ ΖΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΟΛΗΣ ΤΡΙΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ 5,56mm. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΣΑΝ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΦΕΚΙΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΧΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΒΕΛΓΙΚΟ SCAR ΣΕ 7,62 mm. ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ 5,56 ΣΕ ΜΕΣΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.
ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ Μ-16 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗΣ. ΣΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ Η.Π.Α. ΜΕΤΑΞΥ 4 ΤΥΠΩΝ ΤΟ Μ-16 ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΘΗΚΑΝ 10 ΤΥΦΕΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6000 ΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΦΕΚΙΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΗΤΑΝ: XM-8 127, SCAR 226, HK-416 233 ΚΑΙ Μ-4 (Μ-16) 882 ΕΜΠΛΟΚΕΣ. ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΗΚ 416 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ Ε.ΕΔ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟ ΔΥΣΧΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΑΣ ΤΙΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

- ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ 120 mm ΓΙΑ ΑΡΜΑΤΑ LEOPARD 2. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ 10 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 15% ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥΣ.
- ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ Α/Τ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ.
- ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΕΣΤΟΡΑ ΒΑΡΕΩΝ ΠΟΛΥΒΟΛΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΥΡΓΙΣΚΟΥ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΥΑΛΩΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΥΡΑ ΕΛΑΦΡΩΝ ΟΠΛΩΝ.

- ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΒΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ (ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ).
- ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ LEOPARD 1 ΚΑΙ Μ-60 Α1-3 ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ) Η ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ (Η.Π.Α.) Η ΣΕ ΒΑΡΕΑ Τ.Ο.ΜΑ. ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ (ΡΩΣΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ) Η ΣΕ Α/Κ ΡΟΥΚΕΤΟΒΟΛΑ 122 mm (ΚΙΝΑ).- ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΘΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 140 mm ΕΝΑΝΤΙ 170-250 mm ΤΩΝ Μ-60.
- ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ Τ.Ο.ΜΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ.
- ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ (ΣΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΘΩΡΑΚΑ, ΟΠΛΙΣΜΟ) ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΩΝ Τ.Ο.Μ.Π. ΚΑΙ Τ.Ο.ΜΑ. ΜΕ ΑΘΩΡΑΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΦΛΕΚΤΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ.
- ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΕΩΝ ΠΟΛΥΒΟΛΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΟ.Μ.Π. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ , ΟΙ ΔΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ.- ΜΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ Α/Α ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ R-202, ZSU – 23, BOFORS ΜΕ Η.Ο.Σ.Ε.Π., RADAR, A/A ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ F.A.P.D.S. ΚΑΙ P.H.E.F. ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ (ΡΩΣΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ).
- ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ Α/Α ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ RADAR.
- ΜΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΩΝ HAWK ΣΕ N.A.S.A.M.S.-1 ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ AMRAAM.- ΜΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΑΒ-205 ΚΑΙ UH-1 ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΕΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑ BLACK HAWK.


- ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΛΜΟΒΟΛΟΥ 120 mm ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΤΟΥ.

- ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Α/Α ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ARIS ΚΑΙ ΜΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ 1000 Α/Α ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΑΙΜ-9Ρ4. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ. Η ΤΙΜΗ ΚΑΘΕ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/10 ΤΟΥ TOR M1.

· - ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ.
· ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΑ.
· - Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΕΛΟΣ Η ΥΠΕΡΤΡΙΠΛΑΣΙΟΣ (ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ – ADVANCED CHAPARAL ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ STINGER H IGLA S ΚΑΙ 7ΑΠΛΟΥΣ ΠΕΡΙΛΗΠΤΕΣ ΡΟΥΚΕΤΩΝ 70 mm).
· - ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
· ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ 1000 ΠΥΡΑΥΛΩΝ AIM-9P4 ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΕΝΩ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ R-73M2 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ 20 ΚΜ.
· ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.- ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ECCM 2-92 ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΜΑΧΑ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΓΕΝΝΕΑΣ F-16 ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.
- ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ RADAR CSIAS. ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
- "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΜΒΕΛΕΙΑ 400 ΧΛΜ!
- ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ "ΥΠΟ ΚΑΘOΛΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΙΓΑΣΗ", ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ.
- ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ STEALTH ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΑΠΟ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.
- ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ.
- 25 ΕΩΣ 30 ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΈΒΡΟ ΕΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΑΝ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΡΕΜΦΕΡΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!


- ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ.
- ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟΣ Η ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΕΙΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΚΑΙ PENGUIN ΤΟΥΡΚΙΚΑ.- ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΥΠΕΡΤΑΧΕΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΚΡΟΥΣΗΣ U.FA.S.C. ΚΑΙ S.F.A.V.

- ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΕΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΔΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: 
• ΒΛΑΒH AIP ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΛΕΥΣΗΣ.
• ΤΡΕΜΟΛΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΚΟΠΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 3 ΜΙΛΙΩΝ/ΩΡΑ.
• ΕΙΣΡΟΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
• ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΧΗΣ ISUS.
• ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΘΙΣΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗ ΑΘΟΡΥΒΟ.
• ΑΣΤΑΘΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΚΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 7).
ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙ ΠΑΛΑΙΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΑΤΑ Μ-60 ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ SABRA ΑΛΛΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΝΕΑ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ, ΚΙΝΕΖΩΝ, ΚΟΡΕΑΤΩΝ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ «ΦΙΛΩΝ» ΜΑΣ:
¨ • Mini U.A.V. BAYRAKTAR - U.A.V. KARAYEL
¨ • U.A.V. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ
¨ • U.S.V. GLOBIDA - U.S.V. SENSE BOAT- U.S.V. DENIZCI
¨ • ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΑΦΗ GALGIC, BARBAROS ΚΑΙ KANAKALE
¨ • ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ STOP ΚΑΙ STAMP ΓΙΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΑ ΟΠΛΑ 7,62-12,7-25-30 mm.
¨ • ΗΛΕΚΤΡΟΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΟΠΕΥΣΗΣ ASELFIR 300T ΓΙΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ
¨ • ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ
¨ • ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ GENESIS.
¨ • RADAR ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΑΚΤΩΝ SAGRAD ΚΑΙ SERDAR
¨ • RADAR ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ KALKAN HSR-1
¨ • ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Α/Α ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΑΣ ΜΕ RADAR ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΥΓΑΣΗΣ
¨ • ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΣ-ΕΔΑΦΟΥΣ UMTAS, OMTAS ΚΑΙ CIRIT
¨ • ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙ ΚΡΑΝΟΥΣ AVCI ΓΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ
¨ • ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΣΚΑΦΟΣ MRTP SUPER 16
¨ • ΒΑΡΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΕΠΙXΕΙΡΗΣΕΩΝ MRTP-33
¨ • Τ.Ο.ΜΑ. ACV- STRETCHED ME ΠΥΡΓΙΣΚΟ BMP-3
¨ • ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ 155 mm FIRTINA
¨ • ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ 4Χ4 COBRA , 6Χ6 ARMA ΚΑΙ 8Χ8 PARS
¨ • Π.Ε.Π. 122 mm.
¨ • ΣYΣΤΗΜΑ ΤΥΦΛΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ LBTREA
¨ • ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ Τ-600 YILDIRIM ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ 260 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΝΕΟ ΜΑΤΖΙΚΕΡΤ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ HONG ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΥ ΤΑ ΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΙΣΤΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ .
ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Ή ΩΣ ΧΑΜΕΡΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΜΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ
ΕΙΔΟΜΕΝ.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ: ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

ΕΠΙΘΕΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. : ΑΠΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ , [ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦHΥΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΩΣ ΛΕIΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ , ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ - ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ - ΚΑΙ " ΕΘΑΨΑΝ " , ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ : ΕΑΒ - ΕΑΣ ( ΕΒΟ + ΠΥΡΚΑΛ ) - ΚΑΙ ΕΛΒΟ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΉΤΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ : ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ - ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ( ...ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ) - ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ - ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ - ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ - ΓΕΣ - ΓΕΝ - ΓΕΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ (ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ : ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Α' , ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Β', ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΪΚΟ Β', ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γ' Ή " ΓΑΠ " , ΡΑΛΛΗΣ - ΡΑΟΥΛ , ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΗΣ , ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ , ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΣΑΛΟΜ ) ] , ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΩΣ ΤΕΛΕΣΜΕΝΑ , ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΕΩΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2014 ΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΣΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΗ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 134 ΕΩΣ 151 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙ " ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ " ΚΑΙ ΤΗΣ " ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ " , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΟΥ " ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ " ΚΑΙ ΤΟΥ " ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ " , ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ. / Ρ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 40 ΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΉΤΟΙ " ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ " : ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ - ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ( ...ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ) - ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ - ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ - ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ - ΓΕΣ - ΓΕΝ - ΓΕΑ ΤΗΣ " ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΣΕΩΣ " , ΜΕΤΑ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑΣΥΝΕΧΩΣ , ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ " ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ " ΚΑΙ " ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ " , ΚΑΙ ΠΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Β.Α.Σ.Τ. / Ρ. ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ . -----


ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ :
ΤΟ ΑΡΘΡΟ 62 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ : << ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ [ ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ , ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ , ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ " ΒΟΥΛΗΣ " ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ] ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΦΟΡΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ >> . -----


ΕΠΟΜΕΝΩΣ , ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ , ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ , ΝΑΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ 300 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ - ΓΕΣ - ΓΕΝ -ΓΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ " ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΩΝ " ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974 , ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ " ΑΟΡΑΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΟΣ " ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΤΟ 1973 - 1974 , ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 . -----


ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Η Ο.Ε.Α. , ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΗ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΗ , ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ , ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 62 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ " ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ " ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ - ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ - ΓΕΣ - ΓΕΝ - ΓΕΑ , ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ. / Ρ. ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ Ή ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2014 . ----


ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ - ΔΙΚΑΣΤΕΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ - ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ / ΕΥΠ , ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ " ΥΠΟΘΑΛΨΕΩΣ - ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ " ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ " ΚΑΙ " ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ " , ΑΡΘΡΑ 134 ΕΩΣ 151 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ . -----
ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΘΕΜΑΤΟΣ .


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ,
ΕΛΠΙΔΟΣ 12 , Ν. ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ . -
Α.Δ.Τ. : Δ424419 ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ . -


ΠΡΟΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟΝ 2 ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ by KeravnosHellas
ΣΧΟΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΩΡΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΘΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΜΑΣΟΝΩΝ (ΗΤΟΙ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ) ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ--ΝΑΥΑΡΧΩΝ--ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΤΩΝ " ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ " ΓΕΕΘΑ--ΓΕΣ--ΓΕΝ--ΓΕΑ??. " ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Λ.Ε.Φ.Ε.Δ (ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ) ΚΑΙ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ " Λ.Ε.Φ.Ε.Δ" ΘΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ " ΑΝΩΤΑΤΩΝ" ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ--ΓΕΣ--ΓΕΝ--ΓΕΑ ,ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ?".

Υ.Γ ΤΗΣ Ο.Ε.Α:

" ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ 1 ΚΑΙ 2 ΠΕΡΙ " ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ -- ΓΕΣ -- ΓΕΝ -- ΓΕΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ " , ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 1 ΚΑΙ 2 , ΜΕΣΩ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΜΑΙΛΣ , ΜΕΣΩ ΦΩΤΟΤΥΠΙΩΝ , ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΝΟΜΗΣ CD , ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ,ΤΗΣ ΚΥΠ / ΕΥΠ, ΚΑΙ ΤΩΝ Λ.Ε.Φ.Ε.Δ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ " .
http://hellasleaks.blogspot.gr/

Αναδημοσίευση από ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2


ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΚΟ-ΕΛΙΑΜΕΠ, ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ