Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ο Λένιν προπαγανδίζει υπέρ Ιουδαίων το 1919

Άρθρο με την καταγωγή των Μπολσεβίκων υπάρχει ήδη στο knossopolis.com (δείτε το ΕΔΩ). Στο παρόν άρθρο θα δούμε δηλώσεις του Λένιν το 1919 ο οποίος προπαγανδίζει με τον γνωστό Κομμουνιστικό τρόπο υπέρ των Εβραίων.
για να δούμε το βίντεο και το κείμενο:



*
"Αντισημιτισμός σημαίνει το να διαδίδεται μίσος εναντίον των Ιουδαίων.

Όταν η καταραμένη τσαρική μοναρχία ζούσε τις τελευταίες ημέρες της, προσπάθησε να υποκινήση αμαθείς εργάτες και χωρικούς εναντίον των Ιουδαίων.

Η τσαρική αστυνομία, σε συνεργασία με γαιοκτήμονες και καπιταλιστές, οργάνωσε πογκρόμ εναντίον των Εβραίων.

Οι γαιοκτήμονες και οι καπιταλιστές προσπάθησαν να στρέψουν το μίσος των εργατών και χωρικών που βασανίζονταν από τις ανάγκες εναντίον των Ιουδαίων.

Σε άλλες χώρες επίσης, βλέπουμε συχνά τους καπιταλιστές να υποκινούν μίσος εναντίον των Ιουδαίων με σκοπό να ‘τυφλώσουν’ τους εργάτες, να αποστρέψουν την προσοχή τους από τον πραγματικό εχθρό των εργαζομένων, το Κεφάλαιο.

Μίσος εναντίον των Ιουδαίων παραμένει μόνο σε εκείνες τις χώρες που ήταν υπόδουλες στους γαιοκτήμονες και οι καπιταλιστές είχαν δημιουργήσει αβυσσαλέα άγνοια ανάμεσα σε εργαζομένους και χωρικούς.

Μόνο οι πλέον αμαθείς και καταπιεζόμενοι άνθρωποι μπορούν να πιστέψουν τα ψέματα και τις συκοφαντίες που διασπείρουν εναντίον των Ιουδαίων.

Αυτά είναι μια επιβίωση αρχαίων φεουδαρχικών καιρών, όταν οι ιερείς έκαιγαν αιρετικούς στην πυρά, όταν οι χωρικοί ζούσαν στην σκλαβιά και όταν οι άνθρωποι συνθλίβονταν και εξαρθρώνονταν. Η αρχαία φεουδαρχική άγνοια παρέρχεται και τα μάτια των ανθρώπων ανοίγουν.

Δεν είναι οι Ιουδαίοι οι εχθροί των εργαζομένων. Οι εχθροί των εργαζομένων είναι οι καπιταλιστές από όλες τις χώρες. Ανάμεσα στους Ιουδαίους υπάρχουν εργαζόμενοι και σχηματίζουν την πλειονότητα.

Είναι οι αδελφοί μας, οι οποίοι όπως εμείς καταπιέζονται από το κεφάλαιο. Είναι οι σύντροφοί μας στον αγώνα του σοσιαλισμού. Ανάμεσα στους Ιουδαίους υπάρχουν κουλάκοι (εύποροι αγρότες) εκμεταλλευτές και καπιταλιστές, όπως ανάμεσα στους Ρώσους και ανάμεσα σε ανθρώπους από όλα τα έθνη.

Οι καπιταλιστές προσπαθούν να σπείρουν και να διαχύσουν μίσος μέσα από την δύναμη και ισχύ του κεφαλαίου. Πλούσιοι Ιουδαίοι, όπως και πλούσιοι Ρώσοι και πλούσιοι από όλες τις χώρες, είναι σε συμμαχία με σκοπό να καταπιέσουν, να σπάσουν, να κλέψουν και να διαιρέσουν τους εργάτες.

Ντροπή στον καταραμένο τσαρισμό που βασάνισε και καταδίωξε τους Ιουδαίους. Ντροπή σε εκείνους που διαχέουν το μίσος εναντίον των Ιουδαίων, που διαχέουν το μίσος εναντίον άλλων εθνών.

Ζήτω η αδελφική εμπιστοσύνη και η μαχητική συμμαχία των εργαζομένων σε όλα τα έθνη στον αγώνα για την συντριβή του κεφαλαίου"

Βλαντιμίρ Λένιν -Μάρτιος 1919

Η παρακάτω αφίσα ήταν η πρώτη "αντι - αντισημιτική" αφίσα παγκοσμίως



Ο εβραϊκός λαός δε θα ξεχάσει ποτέ ότι η Σοβιετική Ένωση ήταν η ΠΡΩΤΗ χώρα - και ακόμα η ΜΟΝΗ χώρα στον κόσμο - στην οποίο ο αντισημιτισμός είναι έγκλημα".

- "The Jewish Voice", Nέα Υόρκη, Ιανουάριος 1942


Για να δούμε ποια η σχέση της Γερμανίας με τους Μπολσεβίκους
*
*

Για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει το παιχνίδι της προπαγάνδας του Λένιν πρέπει να μελετήσει εις βάθος το άρθρο "Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ" κάνοντας κλικ ΕΔΩ
  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ