Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ο Ηράκλειτος διατύπωσε έναν ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΜΟ που δεν επιδέχεται καμμία εξαίρεση Είπε: "ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ" που σημαίνει ότι "τα ενάντια είναι ίδια".

Σχολιασμός στο άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου:

Το άρθρο: Ρίξτε στον Καιάδα το ναζιστικό τέρας

-Γιατί το ναζιστικό τέρας, ΜΟΝΟ; 
-Το Κομμουνιστικό εκεί στο Αμέρικα τους βολεύει;
-Το Κομμουνιστικό-Ᾱριστερό ΤέΡας που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους, (Εβραίων) φέρνωντας τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και προωθώντας τον αφελληνισμό στην Ελλάδα, δεν είναι ΤΕΡΑΣ;
-Οι αριστεροί-Κομμουνιστές δεν (χρησιμοποιούν τις ελευθερίες που τους προσφέρει απλόχερα η Δημοκρατία για να την καταλύσουν);


-Έτσι είναι τα ιερατεία του Γιαχβέ-Ᾱσμοντάϊ-Χριστούλη-Μωάμεθ-της Λεβάνια, Σελήνης των Εβραίων...... δημιούργησαν το ΝΑΖΙΖΜΟ και τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ τον ελέγχουν και οι Έλληνες ακολουθούν σαν αμνοί του ΙΕΧΩΒΑΪ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ; 


Και στο άρθρο διαβάζουμε και αυτό το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ,  ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ -(Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται, απαιτούνται χρόνια εκπαίδευσης και δεν δέχομαι ότι οι Ελληνες υποστηρικτές των ναζί «έκαναν εξαιρετική προεργασία», όπως πληροφορήθηκα από ευφάνταστο στέλεχος του «Εβραϊκού Λόμπι».)




Έλληνες ξυπνήστε επιτέλους και μην εθελοτυφλείτε!!!
Ο Ηράκλειτος διατύπωσε έναν ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΜΟ που δεν επιδέχεται καμμία εξαίρεση
Είπε: "ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ" που σημαίνει ότι "τα ενάντια είναι ίδια". Ο νόμος αυτός σε ότι αφορά την Αληθή Διπολικότητα ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥ και ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΚΟΥ, σημαίνει ότι τα ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ.
Άρα κατά παραλληλισμό τα ΠΛΑΣΤΑ (ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ) ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΕΝΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ. (κείμενο 'ΙΑ 1988 ΟΕΑ) 


ΤΟ ΑΘΡΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΛΟΚΛΗΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ