Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Λαϊκές Πολιτοφυλακές εναντίον πραιτωριανών

Το σημερινό άρθρο καταδεικνύει την υψίστη σημασία που έχει για τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα η γνώση της προπαγάνδας.
Οι πατριώτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν το βασικό και πανάρχαιο δόγμα του πολέμου:
Σκοπός μας είναι να αποκτούμε στρατιωτικά πλεονεκτήματα εις βάρος του εχθρού μας, και την ίδια στιγμή να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εμποδίσουμε τον εχθρό μας να αποκτήσει αντίστοιχα πλεονεκτήματα.


 

Θυμάστε την υποκριτική στάση της αντεθνικής αστικής δεξιάς και αριστεράς στο ζήτημα των πολιτοφυλακών; Διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους όταν άκουγαν ότι γίνεται προσπάθεια οργανώσεως πολιτοφυλακών σε αρκετά μέρη της Ελλάδος.
 

Με κροκοδείλια δάκρυα προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο ότι υπάρχει «συντεταγμένη πολιτεία», και ότι δεν επιτρέπεται σε «συμμορίες οπλοφόρων» να υποκαθιστούν το κράτος.
 

Κάποιοι αντιμνημονιακοί πολιτικάντηδες της συμφοράς συμφώνησαν με την επίσημη προπαγάνδα, ισχυριζόμενοι ότι η αστυνομία πρέπει να ενισχυθεί για να μην έχουμε «φαινόμενα αυτοδικίας».
 

Εγώ από την πλευρά μου δήλωσα εξ αρχής ότι η συγκρότηση λαϊκών πολιτοφυλακών αποτελεί εθνική ανάγκη για την υπεράσπιση της Πατρίδος και του Λαού από την ξένη κατοχή. Και συγχρόνως ότι πρέπει να αφοπλίσουμε και να συλλάβουμε τους πραιτωριανούς.
 

Η στάση μου ήταν ευθυγραμμισμένη με το βασικό πολεμικό δόγμα: απόκτησε στρατιωτική ισχύ έναντι του εχθρού, και αφόπλισε τον εχθρό.   
Δυστυχώς μέχρι στιγμής η άγνοια των Ελλήνων πατριωτών σε θέματα προπαγάνδας επιτρέπει στον κάθε δωσίλογο τύπου Δένδια να κλαψουρίζει υποκριτικώς(και μπράβο του από μία άποψη) όταν ο Λαός θέλει να αποκτήσει ένοπλα σώματα, ενώ την ίδια στιγμή η κατοχική κυβέρνηση βαπτίζει τις δικές της παραστρατιωτικές ομάδες ως «ιδιωτικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας».


Οι παραστρατιωτικές ομάδες του κατοχικού καθεστώτος με απόφαση του Δένδια αναλαμβάνουν καθήκοντα «ασφαλείας» στην Ελληνική επικράτεια, και μάλιστα στα κέντρα υποδοχής λαθροεποίκων.
Γιατί δεν επιτρέπεται ο Λαός να συγκροτήσει ένοπλες πολιτοφυλακές που να αναλαμβάνουν καθήκοντα ασφαλείας στις γειτονιές; Διότι έχουμε ηλίθιους και δειλούς αντιμνημονιακούς πολιτικούς.
 

Σε αυτή την ψυχολογική και στρατιωτική ήττα έχουν βοηθήσει πολύ όσοι «εθνικιστές» τάσσονται βλακωδώς με τις φιλοκαθεστωτικές ελληνόφωνες ένοπλες δυνάμεις, απονομιμοποιώντας κάθε προσπάθεια για εξοπλισμό του Λαού. Και όσοι «αριστεροί» βαπτίζουν ως «τάγματα εφόδου» τις λαϊκές πολιτοφυλακές.
 

Ο Δένδιας και οι ψιττακοί του κάνουν καλά την δουλειά τους. Δεν βγάζουν άχνα για τον εξοπλισμό του κατοχικού καθεστώτος με παραστρατιωτικές ομάδες, ενώ την ίδια στιγμή φωνασκούν εναντίον των λαϊκών πολιτοφυλακών.
 

Ο Δένδιας πράττει αυτό που έπρεπε να πράττουμε εμείς. Να εξοπλίζουμε τον Λαό και να τον οργανώνουμε σε λαϊκές πολιτοφυλακές, ενώ την ίδια στιγμή να καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας κάθε προσπάθεια εξοπλισμού του κατοχικού καθεστώτος με παραστρατιωτικές ομάδες.   
Από την απόφαση του Δένδια το συμπέρασμα που πρέπει να εξάγουν οι πολιτικά αφελείς είναι ότι στον πόλεμο και στον έρωτα μόνον ένας κανόνας υπάρχει: ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ.
Ιφικράτης Αμυράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ